Uluslararası Sempozyumun Konukları Tavşanlı'da

Başkan Mustafa Güler'i Makamında Ziyaret Ettiler

Gündem Yayın: 12 Aralık 2018 - Çarşamba - Güncelleme: 12.12.2018 15:47:32
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
2587 okunma
Google News

GÖRÜNTÜLÜ 

  Uluslararası II.Abdülhamit Han ve Türk Arap İlişkileri konulu sempozyuma katılacak yabancı uyruklu akademisyen ve devlet görevlileri Tavşanlı'ya geldi. Sempozyumun konuşmacılarından bir grup Tavşanlı Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik Yüksek Okul Müdürü Doç. Dr. Bülent Cırık ile İstanbul Medeniyet Üniversitesi Öğretim Üyesi, TİKA Yemen eski Temsilcisi Prof. Dr. Faruk Bozgöz nezaretinde Tavşanlı Belediye Başkanı Mustafa Güler'i makamında ziyaret etti. Ziyarette Başkan Yardımcıları Ali Özden, Mehmet Atabay ve Mehmet Ali Akar'da hazır bulundu.

Arap Yarımadası'ndan 3 günlük organizasyon için Tavşanlı'ya gelen misafirleriyle yakından ilgilenen Belediye Başkanı Mustafa Güler, ilçenin değerlerinden leblebi ve kömür başta olmak üzere kültürel, coğrafi ve ekonomik kazanımları hususunda bilgilendirme yaptı.

Ziyarette ülkelerini yeniden ayağa kaldırmak için Türkiye'de öğrenim gören gençlerin eğitimine katkı sunacak yerel işbirliğinden, Yemen'de süregelen iç savaşa, Osmanlı'nın coğrafyadaki izlerinden, Türkiye'nin Orta Doğu ve Afrika'ya bakış açısına kadar geniş bir alanda fikir paylaşımında bulunuldu.

Başkan Mustafa Güler, 50 akademisyen ve devlet görevlisini Tavşanlı'da ağırlamaktan duyduğu memnuniyeti bir kez daha dile getirerek sempozyumun Kütahya'da gerçekleştirilmesinde emeği geçenlere teşekkür etti.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.