TURİZM BACASIZ BİR FABRİKA GİBİ

Gündem Yayın: 18 Nisan 2017 - Salı - Güncelleme: 18.04.2017 17:59:17
Editör -
Okuma Süresi: 54 sn.
3782 okunma
Google News

TURİZM BACASIZ BİR FABRİKA GİBİ

 

Turizm Haftası olması nedeniyle Kütahya İl Turizm Müdürü Zülkarni Yeldemez ve kutlama komitesi, Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlunu makamında ziyaret etti.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Belediye Başkanı  Kamil Saraçoğlu; "Turizm adeta bacasız bir fabrika gibi ülkemize ekonomik katkı sağlamaktadır. Doğal güzellikleri ve tarihinin zenginliği ile ülkemiz turizm açısından büyük öneme sahip. Bu açıdan çok şanslıyız. Bütün illerimizde olduğu gibi aynı doğal güzellik ve tarihi zenginlik şehrimizde de var. Bu değerlerimizi dünyaya tanıtmak, onları bu güzellikle tanıştırmak hepimizin görevi" İfadelerini kullandı.
Ziyaretin sona ermesinin ardından Kütahya İl Turizm Müdürü Zülkarni Yeldemez ve kutlama komitesi, Belediye Başkanı  Saraçoğluna çiçek takdim edip günün anısına hatıra fotoğrafı çektirdi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.