TAVŞANLI’DA BURSA BETON BULUŞMASI

TAVŞANLI’DA BURSA BETON BULUŞMASI

Ekonomi Yayın: 31 Mart 2015 - Salı - Güncelleme: 31.03.2015 09:13:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
4943 okunma
Google News
 

TAVŞANLI’DA BURSA BETON BULUŞMASI

 

Tuna İŞLEYEN / TAVŞANLI

Hazır beton sektörünü değerlendirmek ve müşterilerinin ürün ve hizmet kalitesiyle ilgili değerlendirmelerini almak amacıyla Bursa Beton tarafından organize edilen 2015 yılı sektör buluşmaları Tavşanlı ile devam etti.

Bursa Beton’un tesislerinin bulunduğu hizmet bölgelerinden Orhangazi, Karacabey, Yalova, Bandırma ve Gemlik’ten sonra Tavşanlı’da da gerçekleştiren organizasyonlar, İnegöl, Kütahya ve Edremit ile devam edecek.

Kaliteli hazır beton üreticilerininönde gelen firmalarından Bursa Beton’un, paydaşlarıyla iletişimini güçlendirmek, yenilikleri sektör profesyonelleriyle paylaşmak amacıyla gerçekleştirdiği sektör buluşmalarında Pazarlama Müdürü Osman Düşmez ve Kalite Kontrol Müdürü Levent Sevin sunumlarıyla bilgi aktarımında bulundular.

2014 yılı itibari ile Güney Marmara’nın beton ihtiyacının yüzde 50’sini karşılayan Bursa Beton, 2014 yılında toplam iki milyon dört yüz bin metreküp beton üretimi gerçekleştirdi. Ülke genelindeki büyümesini ve coğrafi yayılımını dengeli biçimde sürdüren şirket, Bursa, Kütahya, Yalova ve Bandırma’da kurulu 15 tesiste, tam otomasyonlu 18 beton santrali, 3’ü sabit 53 beton pompası, 200transmikser ile hizmet veriyor.

Koşulsuz müşteri memnuniyeti ilkesiyle hareket eden Bursa Beton, gerektiğinde 24 saat kesintisiz hizmet vererek yeni yılda paydaşlarıyla daha yoğun iletişim halinde olmayı hedefliyor.Bu kapsamda Tavşanlı’da, bayisiyle işbirliği içinde gerçekleştirdiği sektör buluşması, müteahhitler, inşaat mühendisleri, usta ve kalfalardan yoğun ilgi gördü.

Bursa Beton yöneticilerine sorunlarını, öneri ve isteklerini dile getirenkatılımcılarseminerin ardından hep birlikte yemek yiyerek sohbet etme imkanıbuldurlar. 

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.