TARHAN AŞ'DEN BİRLİKTELİK İFTARI

Gündem Yayın: 07 Haziran 2018 - Perşembe - Güncelleme: 07.06.2018 11:21:15
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
3125 okunma
Google News

TARHAN AŞ'DEN BİRLİKTELİK İFTARI 

Tarhan AŞ. tarafından düzenlenen iftar programında bir araya gelindi.

Tarhan AŞ' bulunan Restaurant'ta verilen iftar yemeği geniş bir katılımla gerçekleştirilirken, protokol , STK, 'lar ile birlik ve beraberlik örneği sergilendi.

Düzenlenen iftar programına Kaymakam Yüksel Kara, Tavşanlı Belediye Başkanı Mustafa Güler, Tunçbilek Belediye Başkanı Agah Aşkın, Tepecik Belediye Başkanı Adnan Korkmaz,AKP ve CHP ilçe başkanları, Jandarma Komutanı Tuğrul Demiryürek, Emniyet Müdürü Turgay Temel, Mehmet Tarhan okulu idarecileri,  oda başkanları, iş adamları, kurum ve kuruluşlar  katıldı.

Tarhan ailesinin de yer aldığı iftar programında geçtiğimiz yıl Ekim ayında vefat eden Ülkemize sosyal ekonomik kültürel konularda büyük  katkıları olan Tavşanlılı iş adamı Mehmet Tarhan da yad edilerek dua edildi.

Programa katılanlar düzenlenen birliktelik iftarı için Tarhan ailesine teşekkür etti.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.