SPOR TIRMANIŞINDAN DERECEYLE DÖNDÜLER

Spor Yayın: 09 Haziran 2018 - Cumartesi - Güncelleme: 09.06.2018 11:47:21
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
2216 okunma
Google News

VALİ NAYİR, SPOR TIRMANIŞINDAN DERECEYLE DÖNEN ÖĞRENCİLERİ KABUL ETTİ
Türkiye geneli 82 okuldan, 402 sporcunun katılımıyla Samsun’da düzenlenen “Spor Tırmanış Türkiye Şampiyonası”na Kütahya’yı temsilen katılan Köprüören Tek Termik Ortaokulu öğrencileri dereceyle döndü. 

Yıldız kızlarda birincilik elde eden Aysel Öztürk, Hatice Türkaldı, Dilber Karadağ, Gülbahar Gündüz ile küçük erkekler kategorisinde üçüncü olan Kasım Karadağ, Eren Armağan ve Muzaffer Yalçın, Vali Ahmet Hamdi Nayir’i ziyaret etti. 

“GEÇİCİ BAŞARILARA DEĞİL DAİMİ BAŞARILARA İHTİYAÇ VAR”

Öğrencileri tebrik eden Vali Ahmet Hamdi Nayir, sürdürülebilir başarının önemine değindi. Sporun öğrencilere sağlayacağı kazançlardan da söz eden Vali Nayir, “Bu güzel başarıların kalıcı başarı olması lazım. Geçici başarılara değil daimi başarılara ihtiyaç var. Bunda da sürdürülebilir olması için alınacak tedbirlere bakılması lazım. Saman alevi gibi bir kere parlayıp biten başarı olmaması lazım. Bunun için de sebat edip çalışmalı, antrenmanlarınızı devam ettirmelisiniz. Hayatınıza sporu koymuş olmanız güzel bir şey. Biz hayatında spor olan gençlerimizi takdir ediyoruz. Spor size sağlık, arkadaşlık kazandırır, yeni yerler görüp tanıma imkanı verir. Sizleri, sizlere bu yolu açan öğretmen ve antrenörlerinizi, fırsat veren ailelerinizi tebrik ediyorum” diye konuştu.

Vali Nayir’in makamında gerçekleşen ziyarette İl Milli Eğitim Müdürü Hasan Başyiğit, Köprüören Tek Termik Ortaokulu Müdürü Kazım Gündüz ile Beden Eğitimi Öğretmeni Selma Duman da hazır bulundu. 
 
 
 
 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.