SİMAV AMATÖR KÜME MAÇINDA OLAY

SİMAV AMATÖR KÜME MAÇINDA OLAY

Spor Yayın: 27 Ekim 2013 - Pazar - Güncelleme: 27.10.2013 21:19:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
3647 okunma
Google News

SİMAV AMATÖR KÜME MAÇINDA OLAY

 

24. DAKİKA DA ÇIKAN OLAYLARDAN SONRA MAÇ TATİL EDİLDİ

 

Simav'da oynanan Simav 1. Amatör küme mücadelesinde oyuncuların seyirciler ile girdiği ağız münakaşası sonrası çıkan kırmızı karttan ötürü maç 24. dakikada tatil edildi.

Kuşu spor ile Naşa spor takımları Simav Akbaldır Stadyumu'nda Simav 1.amatör Küme beşinci hafta karşılaşmasında karşı karşıya geldi.

20. dakika Kuşu spor Muhammed'in attığı gol ile 1-0 öne geçti.

24. dakika da Naşa spor'un deneyimli oyuncu Ali Örenç'e tribünde oturan Kuşu Spor taraftarları lafla sataşmada bulundu. Bunu duyan Naşa spor'dan 5 numaralı oyuncu Süleyman Bilgin tribünlere doğru yürüyerek seyircilerin laf atmamasını söyledi. Tribünlerden karşılık gelince Bu sefer Ali Örenç sinirlenerek tel örgülere gelerek karşılık verdi. Karşılıklı laf atışmaları üzerine Ali Örenç sinirlenerek formasını çıkardı ve tribünlere çıkmak için hamle yaptı. Ali Örenç'in sinirlendiğini gören takım arkadaşları da tribünlere karşılık verdi. Ortalık bir anda karıştı. Orta hakem Merve Göktaş olayları izledikten ve hava yumuşadıktan sonra Naşa Spor'un 8 numaralı forveti Ali Örenç'i yanına çağırıp kırmızı kart gösterdi. 1-0 yenik durumda olan Naşa spor oyuncuları bir kişi eksik kalınca sahadan çekilme kararı verdi. Hakem Merve Göktaş Naşa spor'un kaptanına 3 defa oynayacak mısınız çekiliyor musunuz diye sordu. Naşa spor çekilme kararı verince Orta Hakem Merve Göktaş 24. dakikada maçı tatil etti.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.