ŞEHİT POLİS RAMAZAN BÜLBÜL ÇAVDARHİSAR’DA TOPRAĞA VERİLDİ

Gündem Yayın: 20 Temmuz 2017 - Perşembe - Güncelleme: 20.07.2017 17:20:18
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
2952 okunma
Google News

ŞEHİT POLİS RAMAZAN BÜLBÜL ÇAVDARHİSAR’DA TOPRAĞA VERİLDİ
Görev yerine giderken meydana gelen trafik kazasında şehit olan Uşak İl Emniyet Müdürlüğü’nde görevli polis memuru Ramazan Bülbül memleketi Kütahya’nın Çavdarhisar ilçesine bağlı Yenicearmutcuk Köyünde son yolculuğuna uğurlandı. 

Köy meydanında kılınan cenaze namazına Kütahya Valisi Ahmet Hamdi Nayir, Hava Er Eğitim Tugay ve Garnizon Komutanı Hava Piyade Tuğgeneral Bülent Tatkan, Emniyet Genel Müdür Yardımcısı Mehmet Akdeniz, Çavdarhisar Kaymakam Vekili Kadir Yurdagül, Kütahya İl Jandarma Komutanı Albay Mustafa Uğur, Uşak İl Jandarma Komutanı Albay Nedim Selbisu, Kütahya İl Emniyet Müdürü Hasan Çevik, Uşak İl Emniyet Müdürü İbrahim Ergüder, Çavdarhisar Belediye Başkanı Halil Başer, şehit polisin eşi Ayşegül Bülbül, oğulları Batuhan Bülbül ve Tunahan Bülbül, STK Temsilcileri, bazı daire müdürleri ile çok sayıda vatandaş katıldı. 

İkindi namazını müteakip kılınan cenaze namazından sonra şehit Ramazan Bülbül, dualar ve gözyaşları içinde köy mezarlığında toprağa verildi.

Vali Ahmet Hamdi Nayir acılı aileye başsağlığı dileyerek şehit polis Ramazan Bülbül’ün oğullarına Türk Bayrağı takdim etti.
 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.