Şeffaflıktan Yanayız

Gündem Yayın: 09 Ocak 2019 - Çarşamba - Güncelleme: 09.01.2019 10:44:30
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
2642 okunma
Google News

Davut Efe´den bir adım daha “şeffaflıktan yanayız”

 

Kütahya’nın Tavşanlı ilçesinde yerel seçim hazırlıkları ve heyecanı sürüyor. Belediye başkanlığı için yarışacak olan adayların bir kısmı belirlenirken, henüz adayını açıklamayan partilerden gelecek kararlar merak uyandırıyor. Yerel seçim gündemine oturan isimlerden biri olan eski Tavşanlı Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Davut Efe, partisi tarafından adaylığı ilan edilen ilk aday oldu. Efe’nin adı ilk olarak 2009 yılı yerel seçimlerinde konuşulmaya başlanmıştı. Aralık ayının başında adaylığını duyuran Efe, kesinleşen adaylığının ardından ilk açıklamasını İhlas Haber Ajansı muhabirine yaptı. Tavşanlı’nın hem sosyokültürel hem de ekonomi anlamında gelişim potansiyeline dikkat çeken Saadet Partisi Tavşanlı Belediye Başkan Adayı Davut Efe, “Özünde hem insan gücü hem de kültürel birikimiyle ilçemiz, ülkemizdeki kalkınma programını sürdüren birçok nadide bölgeye göre çok daha fazla avantaja sahip, bu avantajı adaylık sürecimizin çok daha öncesinde Ticaret ve Sanayi Odası başkanlık görevini üstlendiğimiz süreçte iyi değerlendirebildiğimize inanıyoruz. Yaklaşık 20 yıllık bir süreçten bahsediyoruz. Bizim 20 yıllık bir birikimimiz var. Bu birikimi bu gün halkımızın teveccühü ile birleştirmeyi başarırsak, sonuç Tavşanlı adına çok daha güzel olacaktır” diyerek Tavşanlı’da ticari ve sosyal gelişmede sivil toplumun ve meslek odalarının büyük rol oynadığına dikkat çekti.

“GENÇLERİN İHTİYACI İSTİHDAMLA

 SINIRLANDIRILMAMALI”

 Yaklaşık 15 yıl üstlendiği göreve ilişkin değerlendirmede bulunan Efe, “Şahsım adına konuşmam gerekirse, hem sosyal anlamda hem de ticarette gençliğimden bu yana sürdürülebilir bir büyümenin kaynağının aktiflik ve üretim olduğuna inandım ve tecrübe edindim. Bu tecrübeleri sadece siyasi çevrelere değil halkımızın tamamına aktarmakta fayda var. Özellikle gençlerimiz için birçok alan açmayı hedefliyoruz bu sadece istihdam ile sınırlandırılabilir bir gerçek değil, eğitim anlamında birçok projeyi hayata geçirmeyi hedefliyoruz ve bu eğitimin beraberinde başarılar getireceğine inanıyoruz.” İfadelerini kullandı.

“TAVŞANLI İÇİN BİR TEK ÇİVİ

ÇAKAN BİLE KIYMETE DEĞER”

Yönetici merkezli değil halkın çıkarlarının göz önünde bulundurulduğu bir yönetim anlayışına önem verdiklerinin altını çizen Efe, “Tavşanlı’nın lehine bir çivi dahi çakılmış olsa biz bundan memnuniyet duyarız. Fakat bu faaliyetleri yaparken yapılacak harcamalarda da tamamen şeffaf olunması, adil bir düzenin getirisidir. Biz hedeflerimize, bu siyaset sahnesine adımımızı attığımız ilk gün rahmetli hocamız Erbakan’ın “adil düzen” dediği ilkeler bütünüyle karar verdik. Planlarımızı bu çizgiden sapmadan uyguladık, inşallah Mart ayında yine ahdimizi yineleyeceğiz” diye konuştu.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.