SAĞLIK MEMURUNUN HAYVAN SEVGİSİ

Yaşam Yayın: 11 Ekim 2016 - Salı - Güncelleme: 11.10.2016 17:27:34
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
3588 okunma
Google News

Hisarcık Devlet Hastanesinde görev yapan Sağlık Memuru Sadettin Gün Hayvan sevgisiyle topluma örnek oluyor.

 Sağlık Memuru Sadettin Gün her gün mahalle dışında bulunan etikent yolu üzerindeki hayvanları doyuruyor.

Sadettin gün konuyla ilgili yaptığı açıklamada' Ben hayvanlara çok acıyorum. Şu anda oturduğum mahallede   sabah akşam bir çok köpek ve kediye bakıyorum, her gün onları doyururum, severim, onlarla oynarım.

Mesaime başlamadan sabah ve mesaim bittiğinde akşam saatlerinde fırınlardan ve komşularımdan aldığım yemek artıklarını gider onlara veririm. Bayat ekmekleri para verip alırım ve onları beslerim. Onlarında bizler kadar yaşam hakkı olduğunu biliyorum. Yavrulayan bazı köpeklere kış aylarında kendi imkanlarımla kulübe yaparım ve marketten aldığım sütle beslerim. Hayvan sevgisi olmayan insanların toplumla diyalog kurabileceğine hiç bir zaman inanmadım. Vatandaşlarımızda sokak hayvanlarını sahiplenmelidr ve onların aç kalmaması konusunda hassas olmalıdırlar' dedi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.