Saadet Partisi seçim çalışmalarında halkın teveccühünü kazanıyor

Siyaset Yayın: 06 Haziran 2018 - Çarşamba - Güncelleme: 06.06.2018 13:16:18
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
2491 okunma
Google News

 

Saadet Partisi seçim çalışmalarında halkın teveccühünü kazanıyor

Türkiye’de birleştirici siyasetiyle, sorunlara çözüm getiren, milleti kucaklayarak halkımızın büyük teveccühünü kazanan Saadet Partisi seçim çalışmalarını Kütahya ve tüm ilçelerinde sürdürüyor. Milletvekili adayları, Kütahya'nın neredeyse tamamını karış karış gezerek halkın sıkıntılarını dinliyor ve  halkın yoğun ilgisiyle karşılaşıyor.

Saadet Partisi Kütahya Milletvekili Adayı Fatih Bozan, bölgemizin sorunlarının başında tarım ve hayvancılığın geldiğini; tarımın ve hayvancılığın bölgede yeniden canlanması için Saadet Partisi’ne ihtiyaç olduğunu belirtti. Fatih Bozan mevcut hükümetin ‘Milli Görüş’ hükümetleri döneminde açılan üretime ve istihdama yönelik tüm fabrikaların ve Kütahya'da bulunan kamu yatırımlarının neredeyse tamamını özelleştirme adı altında ederinin çok altında satarak, halkı işsizliğe ve borca mahkum ettiğini belirtti.

Seçim çalışmaları kapsamında özellikle gençlerin yoğun ilgisiyle karşılaştıklarını belirten Fatih Bozan bu seçimi sessiz çoğunluklar ve gelecek kaygısı çeken gençlerin belirleyeceğini ifade etti.

Fatih Bozan Ayrıca 24 Haziran seçimlerine "Değiştir " sloganıyla hazırlandıklarını ve Türkiye'de ranttan faize, tüketimden israfa, eğitimden sağlığa kadar ülkemiz adına ne kadar olumsuzluk varsa,

 'Değiştir'eceklerini ve halkın refah ve huzuru için gece gündüz çalışacaklarını ifade etti

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.