Peçenek'in Maç Sonrası Açıklamaları

Spor Yayın: 13 Kasım 2012 - Salı - Güncelleme: 13.11.2012 16:48:35
Editör - Administrator
Okuma Süresi: 3 dk.
2171 okunma
Google News

Linyitspor'un 1 - 0 üstün geldiği maç sonrası Tavşanlılı taraftarlar ile Ankaragücü taraftarları birbirlerini alkışladılar.
 Linyitspor Teknik Direktörü Arif Peçenek elde edilen galibiyet sonrası şu açıklamalarda bulundu ; " Biz 23 maç daha yapacağız. Bu maçlarda hedefimize ulaşmak için birlikteliğin sağlanması önemli. Eksiklerimiz var, yanlış yaptığımız yerler var. Bunları hep birlikte zaman içerisinde , oyuncu grubu ile personeli, yönetim ve basın mensupları ile el birliği ile bu takımı bir yere taşıyacağız. Onun için başlangıçtaki bu 3 puan bizlere şevk verecek. Daha güzel oyun ile daha da güzel günler olacak. 3 puan aldığımız için çok mutluyuz. Çok mutluyum, çünkü ben hizmet ettiğim yere 3 puanı almışım, insanların yüzleri gülüyor. Oyuncularım eksiklerini bu 3 puanla aldığımız moralle tamamlayıp Buca maçına hazırlanacak." Dedi. "ANKARAGÜCÜ İÇİN SADECE ÜZÜLEBİLİRİM"
"Tavşanlı Linyitspor'la bir mukavele yaptım ama Allah beni ilk maçımda Ankaragücü'yle karşılaştırdı" diyen Peçenek, şunları kaydetti:
"Maçın öncesinde yatarken, uyurken, antrenman yaparken yaşadıklarımı anlatamam. Şimdi çok mutluyum, çünkü ben hizmet ettiğim kulübe 3 puan kazandırdım. Yani Ankaragücü için sadece üzülebilirim, yapacak hiçbir şeyim yok. Sadece oyuncusuydum, yıllarca hizmet ettim. Sahada mücadele eden takımın 18 kişinin 15'in ben ellerimle buldum. Osmaniye'den, Beypazarı'ndan, Antalya'dan, sokaktan, ilkokuldan tek tek karnelerine kadar ilgilendim. Bugün takımları için yılmıyorlar, mücadele ediyorlar. Profesyonel oyuncu para kazanan değil, şartlar ne olursa olsun mücadele edendir."

"BEŞİKTAŞ İSTEDİĞİ HALDE BEN ANKARAGÜCÜ'NÜ TERK ETMEDİM"
Ankaragücü'nün kişilerin 'Ankaragüçlüyüm' diyerek, zarar verdikleri bir kulüp haline geldiğini söyleyen Peçenek, şunları kaydetti:
"Ankaragücü 103 yıllık bir kulüp. Ankara, yirminin üzerinde milletvekili çıkaran bir yer ve çevresinde birçok büyük belediye başkanı var ama maalesef hiç kimse Ankaragücü için bir hamle yapmıyor. Bu da Ankaragücü'nü kaçınılmaz sona doğru götürüyor. Bunun beni üzmemesi, yaralamaması mümkün değil. Çünkü biz buraya yıllarca hizmet ettik. Biz, yeri geldi şöhret için, Ankaragücü için, İstanbul takımlarını elimizin tersiyle ittik. Ben Beşiktaş istediği halde Ankaragücü'nü terk etmedim. Çünkü hedefimiz Ankaragücü'nü bir yere taşımaktı. Ben Kızılcahamamlı'yım, buranın bir mahallesinin çocuğuyum ama bugün çok üzüntülüyüm."

Haber: Tuna İŞLEYEN

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.