OSMAN GEZGİ AK PARTİ KÜTAHYA BELEDİYE BAŞKAN ADAY ADAYI

Yayın: 09 Kasım 2018 - Cuma - Güncelleme: 09.11.2018 21:48:46
Editör -
Okuma Süresi: 4 dk.
3393 okunma
Google News

AK PARTİ KÜTAHYA BELEDİYE BAŞKAN ADAY ADAYI
OSMAN GEZGİN’İN BASIN  AÇIKLAMASI ; 


"Bundan tam 5 yıl önce bu masada Kütahya Belediye Başkanlığı aday adaylığı için başvuruda bulunmuştum. Bugün aynı heyecanın kat ve kat daha fazlasını yaşıyorum. AK Parti’de siyaset yapmak bir bayrak yarışıdır. Bayrağı alıp daha iyi yerlere götürme yarışıdır. AK Parti’de siyaset dostluk ve sevgi içerisinde bir bayram havasında yapılır. Bu siyaseti çok iyi bilen insanlardanız. 2014 yılında büyüklerimiz Belediye Başkanlığı görevini Kamil Bey’e tevdi ettiler ve 5 yıldır bu görevi kendileri ifa etmekte. Bize 2014 seçimlerinin ardından bir büyükşehir belediye başkanından genel sekreter yardımcılığı görevi teklif edildi. İki farklı yerde daire başkanlığı görevleri teklif edildi. Ama biz Kütahya’mızdan ayrılmak istemedik. 7 gün 24 saat vaktimizi Kütahya’da geçirmek istedik. İnsanlarımızla biraz daha iç içe olmak istedik. 2014 yılından sonra hayvancılık ve ticaretle uğraştım. 
5 senelik süreç içerisinde vatandaşlarımızla daha fazla içli dışlı olabilme fırsatı yakaladık. Belediye otobüsüne bindik, vatandaşlarımızın otobüs şoförlerine, otobüs şoförlerinin vatandaşlarımıza bakış açılarını tespit etme şansı bulduk. Pazar yerini gezerek vatandaşlarımızın birbirleriyle olan ilişkilerini daha iyi gözlemleme şansı bulduk. Bunların yanında ticaretle uğraşmamız sebebiyle alacak nedir verecek nedir biraz daha yakından ekonomiyi anlama fırsatını yakaladık. Biz Başkan vekili Osman sıfatıyla birçok şeyi dışarıdan gördüğümüzü ve çoğu şeyi hmediğimizi gördük. Vatandaş Osman gözüyle de birçok gözlemler yaptık. Vatandaşlarımızın her biri daha iyi ve daha kaliteli hizmet almak istiyor. Bu dahaların sonu yok. 
Gördüğümüz kadarıyla vatandaşlarımızın hissiyatları genel anlamda sosyo ekonomik problemler. Sosyal anlamda belirli bir zaman geçirmeyle alakalı farklı projeleri bulamayan vatandaşlarımız, ekonomik anlamda refah düzeylerini artırmak isteyen vatandaşlarımızın birbirleriyle olan ilişkilerinde sıkıntıların olduğunu görüyoruz. Biz sosyo-ekonomik formları artırdığımızda Kütahya’nın problemlerinin aşılacağını ve mutluluk seviyesinin yükseleceğini düşünüyoruz. 
Burada mini bir anket yapsak ve sizlere sorsak herkes bir problemden bahseder. Kimi Kütahya’daki trafikten, kimi sosyal hayatı, kimi işsizliği, kimi alt yapıyı, kimi ise sokak hayvanlarını dert eder. Şehirlerin problemleri bitmiyor. Bunların çözüm yollarını üretmekle de bitmiyor. Bugün Kütahya’mız giderek büyüyor. Diğer şehirlerde olduğu gibi büyüme kaynaklı olan trafikle ilgili problem Kütahya’mızda da olmaya başladı. Ekim ayının başında Kütahya’mıza bakışımızı anlatan ve projelerimizden bahsettiğimiz bir video yayınladık. Bu videolar sizlerden büyük bir teveccüh gördü. O videoların geri dönüşleri de gerek esnaf ziyaretlerimizde gerekse de vatandaşlarımızla sohbetlerimizde somut bir şeyler duymak istediklerini gördük. Vatandaşlarımız icraatlarla ilgili somut şeyler duymak istiyor. 
Trafikle ilgili master plan yapmamız gerekiyor. Trafik master planı Bahçelievler Mahallesinden çıkan bir aracın Vazo meydanında yapmış olduğu yüklerin hesaplanması ve bunların ilmek ilmek çözülmesiyle alakalı bir süreçtir. Kütahya’mızla ilgili bütün problemlere bir yaklaşımımız var. Bizim de en büyük güvendiğimiz nokta, belediyecilikte tecrübeli olduğumuz ve neşteri nereye vuracağımızı iyi bildiğimiz konusudur. Ayrıca eğer bize nasip olursa belediyecilik anlamında STK’larımızla, il müdürlüklerimizle, diğer tüm partilerimizle bir araya gelerek ortak akılla şehri yönetmeyi hayal ediyoruz. Daha güzel, daha mutlu ve daha müreffeh bir Kütahya için hep birlikte el ele diyoruz."

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.