OP.DR. HÜSEYİN BALİ İFTAR YEMEĞİNDE

OP.DR. HÜSEYİN BALİ İFTAR YEMEĞİNDE

Gündem Yayın: 08 Ağustos 2014 - Cuma - Güncelleme: 08.08.2014 15:04:59
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
3436 okunma
Google News

 

30 Mart Yerel Seçimlerinde MHP den Tavşanlı Belediye Başkan adayı olan Op.Dr. Hüseyin BALİ partili arkadaşlarına verdiği iftar yemeğine MHP Kütahya İl Başkanı Erol Alper TÜRK, Ülkü Ocakları İl Başkanı Selçuk ALIÇ, Domaniç Belediye Başkanı Sahvet Ertürk , Tavşanlı Belediye Meclisi ve İl Genel Meclis Üyesi adayları, tüm belde Belediye Başkan adayları ile teşkilat yöneticileri, parti yöneticileri, Ülkü Ocakları ve partiye gönül vermiş yaklaşık 200 davetli katıldı. Hüseyin BALİ iftar yemeğinden sonra yaptığı konuşmada;

“30 Mart yerel seçimlerinde bana gösterilen teveccühe ve desteklerinize teşekkür ediyor  Öncelikle Türkmenistan’da,  Arakan’da, Suriye’de, Gazze de ve tüm dünyada akan Müslüman kanın sona erdirilmesini  yüce Mevladan niyaz ediyor bu zulmü yapan zalimleri Rabbimin KAHHAR ve MÜNTAKİM isimlerine havale ediyorum.

Çok kıymetli hemşerilerim;

Gün; Birlik beraberlik ve kardeşlik günüdür. Bu günde ayrılıkların, küskünlüklerin, dargınlıkların bir yana bırakılarak bir bütün olarak hep birlikte milletçe el ele gönül gönüle, omuz omuza dimdik durma günüdür.

Gün; Ülkemizi bölmek isteyenlere karşı birlik, Kardeş kavgası çıkarmak isteyenlere karşı birlik, Şanlı Ay yıldızlı bayrağımızı indirmek isteyenlere karşı birlik, Ülkeyi bölmek ve kana bulamak isteyen PKK ya karşı birlik, PKK’yı düşman görmeyip alnı secdeli insanları düşman görenlere karşı birlik, milletimin arasında sevgi tohumları ekmesi gerekirken nefret söylemlerinde bulunarak nefret tohumları ekenlere karşı birlik, Vatanımıza, Milletimize, Bayrağımıza, Kur’anımıza  Peygamberimize ve Dinimize kastedenlere karşı birlik olma günüdür.

Çok kıymetli hemşerilerim;

Önümüzde çok önemli bir Cumhurbaşkanlığı seçimi var. Bu seçimde ilk defa halkımız Cumhurbaşkanının kendi oyları ile seçecektir. Bu seçim Türkiye’nin istikametini, demokratikleşme sürecini, hukukun üstünlüğünü belirleyen bir seçim de olacaktır.  Ben bu seçimlerde halkımızın partiler üstü bir düşünceyle en iyi en doğru kararı vererek ülkemizi kaosa değil, demokrasiye, Cumhuriyete, Hukuk devletine doğru götüreceğine inanıyor, tercihinin yasakçı, despotik ve tek adam zihniyeti yönünde kullanmayacağına inanıyorum.

Çok kıymetli hemşerilerim;

Davetime katılımlarınızdan dolayı hepinize çok teşekkür ediyorum.

RABBİM hepimizin yar ve yardımcısı olsun, RABBİM birlik, beraberlik ve bütünlüğümüzü bozmak isteyenlere fırsat vermesin. “

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.