Nabi Avcı Almanya Turizm Fuarında

Gündem Yayın: 09 Mart 2017 - Perşembe - Güncelleme: 09.03.2017 15:03:36
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
4324 okunma
Google News

Kültür ve Turizm Bakanı Nabi Avcı Almanya Turizm Fuarında Güral Premier Standını ziyaret etti.
Almanya Fuarı’na GÜRAL damgasını vurdu…
Almanya’da düzenlenen  51. ITB Berlin Turizm Fuarı 8 Mart’ta açıldı. Dünyanın en iyi Turizm markalarını buluşturan fuarda Güral Premier Belek ve Güral Premier Tekirova otelleri de yerini aldı. Geçtiğimiz günlerde dünya turizm oskarları olarak adlandırılan World Tourism Awards’da “En İyi Resort Oteli Ödülü”nü alan Güral Premier otellerinin standları her yıl olduğu gibi yine göz doldurdu.Güral Şirketler Gurubu Başkanı İsmet Güral, hem Türk Turizminin hem de Güral Premier Otellerinin tanıtımına katkıda bulunmak üzere fuara ailesiyle birlikte katıldı.
Ziyaretçilerin yoğun ilgi gösterdiği fuarda Güral Premier Standını Kültür ve Turizm Bakanı Prof. Dr. Nabi Avcı bürokratlarıyla birlikte ziyaret etti.  İsmet Güral ve Otel yöneticileriyle bir süre sohbet eden Bakan Prof. Dr. Nabi Avcı İsmet Güral’ı en son alınan “ Dünyanın en iyi Resort Oteli” ödülünden dolayı tebrik etti.  
5 kıta ve 187 ülkeden 1.000 dolayında üst düzey nitelikli alıcı, 10 bin dolayında katılımcı, 26 bin dolayında kongre ziyaretçi hedefinde olan Berlin Turizm Fuarında İsmet Güral ve Otel yöneticilerini Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu,  Antakya Valisi Erdal Ata, Antalya Valisi Münir Karaoğlu da ziyaret ederek Güral Premier faaliyetlerinde başarı dileklerinde bulundular.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.