MHP’DEN OPERASYONLARA TAM DESTEK

Siyaset Yayın: 22 Ocak 2018 - Pazartesi - Güncelleme: 22.01.2018 08:06:40
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
2450 okunma
Google News
 
MHP Merkez İlçe Başkanı Gökhan Tomruk, TSK'nın Afrine yapılan Zeytin Dalı harekatını değerlendirdi. 
“Sınır ötemizin güvenliği noktasında Pkk, Pyd, Ypg ve Deaş ile yapılan silahlı mücadelenin Ülkemizin sınır güvenliğinin garanti altına alınıncaya kadar operasyonlar sürdürülmeli.
Sosyal medyada yapılan kara propaganda ve Dünya kamuoyunda ki yansımalar Kahraman Mehmetçiğin Doğru yolda ilerlediğinin yansımasıdır.
Sözde müttefikler gerçek yüzünü göstermiş Ülkemiz taraflı tavır alacaklarına teröristlerin yok olma kaygısına kapılmışlardır.
Sayın genel başkanımız Devlet Bahçeli Beyin de belirttiği gibi “Ya Afrin yıkılsın yada teröristler yakılsın ya İstiklal’ya ölüm, ya zafer, ya da son nefere son nefese kadar şahadet"
Kerkük'e 5 bin Bozkurtla gidecek kadar gemileri yakan Milliyetçi-Ülkücü hareket yeri gelirse ha ekmeğini yediğim ha kefenini giydiğim Ülkem diyerek binlerce gönüllüsüyle Türkiye’nin kudretini tescil için Afrin'in boğazına çökecektir.” İfadelerini kullanarak Hükümete terörle mücadele konusunda desteğini ifade etti. 
“Ülkemizin menfaatleri mevzu bahis ise gerisi teferruattır anlayışıyla her daim gözümüzü kırpmadan canımızı verecek cesarette ve kararlılıktayız” diyen Tomruk,  “Hdp'li vekillerin pervasızca yaptıkları sokağa çıkma çağrısı ile neye hizmet ettikleri apaçık ortadadır. Hükümet yetkililerinin sadece soruşturma başlatmaktan ziyade bu çağrıyı yapanların gerekli cezaları almaları gerektiğinin ve böyle bir hareketlilik olursa müdahalenin sert bi şekilde yapılması her anlamda kararlılığımızı ortaya koyacaktır”diyerek sözlerini sonlandırdı.
#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.