Memiş Deniz İstanbul'daki terör saldırısını kınadı

Gündem Yayın: 13 Aralık 2016 - Salı - Güncelleme: 13.12.2016 11:06:36
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
3225 okunma
Google News

Tavşanlı Demokrat  Parti İlçe Başkanı Memiş Deniz:

“İktidar, ülkemizin, akılcı, bilimsel, sürdürülebilir ve milli bir terörle mücadele politikasına ihtiyacı olduğunu vakit geçirmeksizin kabul etmek zorundadır.”

Tavşanlı Demokrat Parti ilçe başkanı Memiş Deniz , İstanbul'daki terör saldırısını kınadı. Deniz, yaptığı yazılı açıklamada, nereden gelirse gelsin tüm terör saldırılarının faillerinin ve arkalarındaki karanlık güçlerin, vatandaşların birlik, beraberlik, dayanışma kararlılığı karşısında ezileceğini belirtti. Saldırıda şehit olanlara Allah'tan rahmet yakınlarında da başsağlığı dileyen Memiş Deniz, açıklamasında şunları kaydetti: " İstanbul Beşiktaş'ta gerçekleşen hain terör saldırıları, Türkiye Cumhuriyetimizin güvenliği için özveriyle ve sorumlulukla görev yapan emniyet teşkilatımızı hedef almıştır. Saldırılarda şehit düşen polislerimizin ve sivil vatandaşlarımızın yasını tutuyor, saldırıyı yapanları, saldırının arkasındaki karanlık güçleri lanetliyorum. İktidar, ülkemizin, akılcı, bilimsel, sürdürülebilir ve milli bir terörle mücadele politikasına ihtiyacı olduğunu vakit geçirmeksizin kabul etmek zorundadır. Bu bağlamda Demokrat Partisi olarak teröre karşı mücadelede her türlü desteği vermeye hazır olduğumuzu bir kez daha vurguluyorum. Şehitlerimize Allah'tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyorum. Şehitlerimizin aileleri ile emniyet teşkilatımıza başsağlığı dileklerimizi iletiyorum."

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.