Maske yapımına destek

Gündem Yayın: 03 Nisan 2020 - Cuma - Güncelleme: 03.04.2020 15:36:55
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
1885 okunma
Google News
  Tavşanlı Teknik ve Anadolu Meslek Lisesi Koronavirüsle mücadele ettiğimiz bugünlerde Doç. Dr. Mustafa Kalemli Devlet Hastanesi ve Aile Hekimliği'nde görev yapan sağlık çalışanlarının ihtiyaç duyduğu medikal meskelerin üretimine başladı.
Meslek Lisesi'nin ilgili bölümlerinde 2 çeşit üzerine portatif üretim sunan eğitim kurumuna Tavşanlı Belediyesi malzeme desteği verecek. 
Okul müdürü Raşit Küçükkağnıcı ve Mobilya Bölümü alan şefi Gökhan Alan, Belediye Başkanı Mustafa Güler'i makamında ziyaret ederek, geliştirdikleri ürünler hakkında bilgi verdi.
Bir maskenin atölyeden 1,5 saatte çıktığını anlatan okul idaresi malzemelerin gelmesiyle beraber 1 hafta içerisinde tüm sağlıkçıların ihtiyacına cevap vermiş olacaklarını anlattı.
Bu arada üretilecek ürünler petrol bazlı malzemeden olmayacak, tamamen organik PLA ismi verilen malzemeden üretilecek.
Belediye Başkanı Mustafa Güler, okul idaresini tebrik ederek, "Koronavirüs tehlikesine karşı tüm tedbirlerimizi alarak salgının en az zararla atlatılması için çalışıyoruz. Burada en büyük görev tabiki sağlıkçılarımıza düşüyor. Öz veriyle çalışan doktor, hemşire, memur ve yardımcı eleman pozisyonundaki tüm sağlıkçılara ilçe halkı adına teşekkür ediyorum. Meslek lisemizin kendi potansiyelini kullanarak ürettikleri bu medikal ürünlerinde önemli olduğunu düşünüyoruz. Belediye olarak elimizden gelen tüm desteği sunacağız. Okul idaresine teşekkür ediyorum" dedi
 
 
 
 
 
 
 
 
 
#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.