Maden İş Batı Anadolu Şubesinden Tam Destek

Gündem Yayın: 05 Ocak 2018 - Cuma - Güncelleme: 05.01.2018 11:10:23
Editör -
Okuma Süresi: 4 dk.
2371 okunma
Google News

Maden İşçileri Sendikası Batı Anadolu Şubesi  Başkanı Yusuf Yaman Bakan Süleyman Soylu'ya destek veren açıklamada bulundu.
                 Türkiye Maden İşçileri Sendikası Batı Anadolu Şubesi Yönetim Kurulıu adına Başkan Yusuf Yaman bir açıklamada bulundu.
                Başkan Yusuf Yaman, içişleri  Bakanı Süleyman Soylu'nun  03 Ocak 2018 tarihindeki Uyuşturucu  satıcıları hakkındaki beyanatına istinaden şunları söyledi, " İçişleri  Bakanımız  Sayın Süleyman Soylu, uyuşturucu  satıcıları hakkındaki beyanatında Güvenlik güçlerinin bir uyuşturucu satıcısını gördükleri zaman, o uyuşturucu satıcısının ayağını kırmayan polis görevini yapmamış demektir diye konuştu.
                Ülkemiz ve Dünyamızın yıllardır kanayan bir yarası olan, gençlerimizin ve  daha ilkokul çağındaki çocuklarımızın, dahi zehirlenmesine ve hayatlarının baharında hayattan zevk alamadan yaşamlarını yitirmesine sebep olan uyuşturucu satıcıları hakkındaki  kanayan yaraya  parmak basan bir konuşma yapan İçişleri Bakanımız Sayın Süleyman Soylu’nun , Türkiye Maden İşçileri Sendikası Batı Anadolu Şubesi  olarak diline ve mangal gibi yüreğine sağlık diyoruz.
                Bugüne kadar hiçbir hükümet döneminde böyle yürekten , Vatanını ve evlatlarını seven bir açıklama yapılmadı. Böyle bir emri hiç kimse veremedi.  Sayın  Bakanımız bugüne kadar yapılması gerekeni yaptı. Var mı itirazı olan? diyoruz .
                Polisimize ve  Güvenlik Güçlerimize böyle bir yetkiyi  veren  Vatandaşını, çocuklarını koruyan, seven ve onların zarar görmemesi için her şeyi göze alan  mangal yürekli bakanımızın sonuna kadar arkasındayız.
                Sayın Bakanımızın bu açıklamasına uyuşturucu baronlarınca karşı hamle başlatılmış olup onu eleştiri noktasına getirilmeye çalışılmaktadır.
                Sorarız sizlere , ey uyuşturucu baronları, sizler acaba bırakın bir evlat yetiştirmeyi acaba evinizde bir kedi eniği beslediniz mi, acaba bahçenize  ellerinizle bir erik ağacı diktiniz mi ve kendi emeğiniz olarak onların meyvelerini yediniz mi?  Nerde… sizler ancak onun bunun sırtından geçinen  kötü yolların zebanisisiniz. Sizler için evlat sevgisi insan sevgisi çok uzaktadır. Onun için onları anlayamazsınız..
                Bu vatanın gerçek evlatlarından olan  ve vatanına  milletine çoluk çocuğuna  bu kadar bağlı  Mangal Yürekli Sayın Bakanımız  Bizler Tavşanlı’nın 2 bin 500 işçi üyesi olan sivil toplum kuruluşlarından bir tanesiyiz .  Türkiye Maden İşçileri Sendikası Batı Anadolu Tunçbilek Şubesi olarak her zaman arkanda olmaya devam edeceğiz. Ve 2 bin 500 üyemizle üzerimize düşecek her türlü göreve her hazırız. Allah! Sizin gibi mangal yürekli bakanlarımızı başımızdan eksik etmesin. Bu millet ancak sizin gibi insanlarla daha mutlu ve aydınlık günlere gidecektir. Kamuoyunun bilgisine  saygıyla duyurulur."

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.