Kütahya Tavşanlı'da 5 yıldızlı meslek lisesi pansiyonu

Eğitim Yayın: 27 Eylül 2018 - Perşembe - Güncelleme: 27.09.2018 13:47:46
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
3250 okunma
Google News

 

Kütahya'nın Tavşanlı ilçesinde neredeyse 5 yıldızlı otel hizmetinde pansiyon bulunuyor.  
  Tavşanlı Meslek lisesi pansiyonu öğrencilerin kalacak ve yatacak yerlerinden, yemeklerine kadar oldukça konforlu ortama sahip.
  Tavşanlı Meslek Lisesi Pansiyon idarecisi Muzaffer Dibek yapmış oldukları hizmetler hakkında şunları ifade etti;


  "Bizim pansiyonumuzda kalan öğrenciler meslek lisesi olmamızdan dolayı geneli şehir dışından gelen talebeler olup bunlara hizmet kalitemizi arttırarak taşımalı eğitim zahmetinden kurtarma adına hizmet kalitemizi arttırıcı bir takım çalışmalarda bulunduk. Talebeleri okulda ve pansiyonda tutmanın yollarını araştırdık, ne gerekiyorsa yaptık.Bunu sağlamak için, kalacakları yerle ilgili her türlü güvenlik, ulaşım, yeme-içme, sosyalleşme, sağlıklı yaşam, temizlik gibi temel ihtiyaçlarını onların düşünmesine ve zamanlarını buna harcamalarına gerek bıraktırmadık. Bunu yaparken de  öğrenci damak tatlarına en iyi şekilde hitap etmek istedik. Pansiyonumuzda kalan çocuklarımıza üç öğün yemekten sonra akşamları iki ders etüde girmeleri sonrası ara öğünler veriyoruz. Öğrencilerin maddi olarak ulaşamadıkları ürünleri tespit ederek, devletimizin büyüklüğünü gösterme adına Turfanda çıkan ne varsa öğrencilerimize aldık özendirmedik, somon balığını dahi bütün öğrencilerimiz yemiştir.

En iyi pastanelerle anlaşıp pasta  ve tatlı siparişleri verdik. Her sabah en iyi börekçiden,  her gün farklı bir börek çeşidini kahvaltıda ikram ederiz mangal partileri yapar köfteler etler  sucuklar yediririz ,makarna yapar tereyağını öğrencilerimin önünde kızartıp ikram ederiz.Bu eğitim öğretim yılında aldığımız döner makinesi sayesinde öğrencilerimize döner kebabı dahil ikram etmeye başladık .Devletimizin  yüceliğini kudretini görmeleri adına öğrencilerimizin ne istekleri varsa okul ve pansiyon idaremiz  adına en iyi ve kaliteliyi hesaplı alarak etmeye çalıştık. Okul tanıtımlarımızı da okul idaremizdeki uyum ile okul müdürümüz Raşit Küçükkağnıcı ile çevremiz odalar ve muhtar ile iletişime geçerek yaptık, bu da başarıyı ortaya koydu. Fiziki olarak yeni ranzalar aldık tüm pansiyonumuzu kendi imkanlarımız ile boyadık.Bu yapılanlarda Pansiyon öğrenci sayımızı kalitemizi arttırdı. Artık devlet yurtları olarak sivil toplum örgütlerine örnek olacak seviyelere ulaştık. Meslek liseli öğrencilerimizin de bunlara layık ve hak ettiklerini düşünüyoruz" dedi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.