Kütahya İHH Ramazan Ayında İyilikte Yarışıyor

Gündem Yayın: 28 Mayıs 2018 - Pazartesi - Güncelleme: 28.05.2018 15:43:16
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
2343 okunma
Google News

Kütahya İHH Ramazan Ayında İyilikte Yarışıyor

Kütahya İHH İnsani Yardım Derneği,  Ramazan ayı boyunca hayırsever bağışçıların yardımlarını ihtiyaç sahiplerine ulaştırmaya devam ediyor.

Kütahya İHH Derneği, Sosyal yardımlaşma Vakfı ile irtibat halinde sürdürdüğü çalışmalarını büyük bir titizlikle yapıyor. İhtiyaç sahibi aileler ziyaret edilip, ihtiyaçları tespit ediliyor ve ilgili birimlerce gerekli yardımlar ulaştırılıyor.

Ayrıca Cumartesi Pazarı üst kısmında bulunan Kütahya İHH Derneğine  başvuran yerli ve sığınmacı ihtiyaç sahiplerini evlerinde ziyaret  eden dernek gönüllüleri ihtiyaç sahibi herkese ulaşmak için gece gündüz çalışıyor.

 

Kütahya merkez ve İlçelerinde Ramazan boyunca devam eden yardım çalışmalarında şimdiye kadar 500 adet Yardım kolisi, 200 adet market alışveriş kartı, zekât, fitre ve kıyafet yardımları ihtiyaç sahiplerine ulaştırıldı. Dernek Ramazan ayı boyunca hayırseverlerden gelen yardımları ihtiyaç sahiplerine dağıtıma devam edecek.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.