KÜTAHYA'DA EMRE KAYA RÜZGÂRI ESTİ

Gündem Yayın: 13 Ağustos 2018 - Pazartesi - Güncelleme: 13.08.2018 18:58:39
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
2334 okunma
Google News
 
 
Kütahya Belediyesi tarafından düzenlenen 44.Kütahya Festivali etkinlikleri kapsamında genç popçu Emre Kaya Kütahyalılar ile buluştu.
 
44.Kütahya Çini, Termal, Kültür, Sanat ve Turizm Festivali kapsamında Kütahya Belediyesi Gripin, Yusuf Güney, İmera, Kurtalan Ekspres ile Cihan Yıldız, Elif Kaya, Tan Taşçı ve Gökçe konserlerinden sonra pop müziğin sevilen seslerinden Emre Kaya’yı Kütahyalı sevenleri ile bir araya getirdi.
 
Ünlü sanatçı Emre Kaya, Festival alanında hayranlarının yoğun tezahüratları ve sevgi gösterileri arasında sahneye çıktı. Şarkıcı meşhur şarkılarını ve sevilen parçaları hayranlarıyla birlikte seslendirdi. Kütahyalılar konsere yoğun ilgi gösterdi.
 
Gecede hemşehrilerine geçtiğimiz günlerde Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu’nun, Festival sonrası da bu konserlerimiz Zafer Meydanında devam edecek sözünü hatırlatan Belediye Başkan Yardımcısı Ali İhsan Ertaş, vatandaşlarımıza konserlere ve Kütahya Kültür ve Sanat Festivali’ne göstermiş oldukları ilgiden dolayı teşekkür ederek ünlü şarkıcı Emre Kaya’ya günün anısına çini tabak ve fincan takımı hediye etti.
#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.