Kütahya'da Cinayet

Kütahya'da Cinayet

Asayiş Yayın: 02 Mart 2015 - Pazartesi - Güncelleme: 02.03.2015 13:46:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
6641 okunma
Google News

Emet ilçesinde bir üniversite öğrencisi, evine habersiz girdiğini iddia ettiği kişiyi bıçaklayarak öldürdü.Alınan bilgiye göre, 3 Eylül Mahallesi'nde bir apartmanda oturan Dumlupınar Üniversitesi Emet Meslek Yüksekokulu öğrencisi Gökhan G, evinde Ekrem Dağaşan. ile bir süre kavga etti.
Gökhan G, bıçakla Ekrem D'yi bıçaklayarak öldürdü.
   Daha sonra İlçe Emniyet Müdürlüğüne giden Gökhan G. evine hırsız girdiğini öne sürerek, bir süre kavga ettikten sonra onu bıçakladığını söyledi.
   Eve giden polis ekipleri, Ekrem D'yi bıçaklanmış olarak ölü buldu.Zanlı, gözaltına alınırken, ceset, Bursa Adli Tıp Kurumuna gönderildi.
  Bu arada, Ekrem D'nin kız arkadaşının bu kişiden ayrıldıktan sonra Gökhan G. ile nişanlandığı, bir süre sonra Gökhan G'den de ayrıldığı, zanlıyla ve Ekrem D. arasında bu nedenle husumet bulunduğu da iddia edildi.
  Olay şöyle gelişti; Emet Meslek yüksek okulunda okuyan G.G İlçe zafer meydanındaki evine hırsız girdiğini, boğuştuklarını belirterek Emet Emniyet müdürlüğüne başvurdu. Olay yerine gelen ekipler G.G’nin evinde Ekrem D’ın cansız bedeni ile karşılaştılar. 112 sağlık ekibi, Emet Cumhuriyet savcılığı ve olay yeri inceleme ekipleri gerekli incelemelerini yaparken DAĞAŞAN’ın cesedi Emet Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.
  Olay üzerine savcı ve polis olay yeri inceleme ekipleri sabah saatlerine kadar çok yönlü araştırma ve soruşturmalarda bulundu. Zanlı göz altına alındı. Ekrem D’nin cesedi ise önce Emet devlet hastanesi morguna kaldırıldı. Buradan da Bursa adli tıp kurumuna gönderilecek.
  Maktulün yakın çevresi ikilinin daha öncede kavga ettiğini, kavga sebebinin ise G.G’nin kısa bir süre önce nişanlandığı kız meselesinden çıktığı belirtiliyor.
 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.