Kütahya'da Cezaevi Firarisi Operasyonu

Kütahya'da Cezaevi Firarisi Operasyonu

Asayiş Yayın: 27 Eylül 2015 - Pazar - Güncelleme: 27.09.2015 19:27:23
Editör -
Okuma Süresi: 57 sn.
3572 okunma
Google News

Kütahya'da Cezaevi Firarisi Operasyonu

 

Kütahya'da yaklaşık 1 ay önce tedavi gördüğü hastaneden firar eden tutuklu şahıs, polisin düzenlediği operasyonla yakalandı.

 Edinilen bilgiye göre, 'uyuşturucu ticareti yaptığı' iddiasıyla Kütahya E Tipi Cezaevi'nde tutuklu bulunan 19 yaşındaki Süleyman G., tedavi amacıyla getirildiği Dumlupınar Üniversitesi (DPÜ) Evliya Çelebi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nden yaklaşık bir ay önce firar etti.

Süleyman G.'nin, Hamidiye Mahallesi'ndeki evinde saklandığı ihbarını alan polis ekipleri, operasyon düzenledi. Polisin geldiğini gören Süleyman G., evde bulunan yakınlarını dışarı çıkardıktan sonra bir arkadaşını rehin aldı. 

Polis ekipleri, cezaevi firarisi şahsın ikna edilememesi üzerine evin içine gaz bombası attı. Gazdan etkilenen Süleyman G., pencereden dışarı çıktıktan sonra elindeki bıçakla teslim oldu.

Süleyman G., DPÜ Evliya Çelebi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde tedavi altına alındı.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.