KÖPEKLER YAPIŞTIKLARI YERDEN KURTULAMADI

KÖPEKLER YAPIŞTIKLARI YERDEN KURTULAMADI

Gündem Yayın: 10 Ekim 2013 - Perşembe - Güncelleme: 10.10.2013 16:35:05
Editör - Administrator
Okuma Süresi: 2 dk.
3349 okunma
Google News

HABER: Tuna İŞLEYEN/DHA

Kütahya'nın Tavşanlı İlçesi'nde, karayolu kenarında zifte yapışan 2 yavru köpeği, belediye itfaiye ekipleri kurtardı.

Tavşanlı-Kütahya karayolunun 5'inci kilometresindeki bir akaryakıt istasyonu yakınında 2 yavru köpeğin yol kenarına dökülmüş olan zifte yapıştıklarını gören vatandaşlar, itfaiyeyi arayarak yardım istedi. Kısa sürede gelen Tavşanlı Belediye İtfaiye ekipleri bacakları ve vücutlarının bir bölümü zifte yapışmış olan yavru köpekleri kazma ve kürekle yaklaşık bir saat uğraştıktan sonra çıkardı. Yavru köpekler itfaiye ekiplerince Tavşanlı Belediyesi'nde görevli veterinerlere teslim edildi. Köpeklerin bakım altına alındığı belirtildi.

Yavru köpekleri zifte yapışmış halde görüp durumu itfaiye yetkililerine bildirdiğini söyleyen Celal Şentürk , "Yol kenarında 2 yavru köpeğin çırpındığını görünce yanlarına gittim. Hayvanlar yattıkları yerde zifte yapışmışlar. Onları ziftten çıkaramayınca itfaiyeyi arayıp yardım istedim. Onlar da kısa sürede gelip yavru köpekleri çıkardılar" dedi.

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.