Kediyi Köpek Kurtardı

Asayiş Yayın: 25 Aralık 2016 - Pazar - Güncelleme: 25.12.2016 22:39:03
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
4294 okunma
Google News

Kuyudan kedi kurtarma operasyonu

Kütahya’nın Tavşanlı İlçesinde 12 metrelik su kuyusuna düşen kedi ekiplerce kurtarıldı.

Olay, Tavşanlı İlçesi Tunçbilek Beldesi Gürağaç Mahallesi Süleyman Deresi mevkiindeki tarladaki su kuyusunda meydana geldi.

Edinilen bilgiye göre, akşam saatlerinde avcı köpeklerinin su kuyusunda bir canlı hmesi sonucu avcılar kuyuda bulunan hayvanı kurtarmaya çalıştı.

Avcılar tarafından kuyudan çıkarılamayınca durum Tavşanlı Belediyesi İtfaiyesine, AKUT ekiplerine bildirildi. Hemen harekete geçen ekipler kısa sürede ilçede bulunan yere intikal ederek kuyudaki hayvanı kurtarmak için çalışma başlattı.

Su kuyusuna merdiven indiren ekipler, 12 metre derinliğindeki su kuyusuna inerek ilk başta Vaşak zannettikleri hayvanın dışarı çıkarılmasıyla kedi olduğu anlaşıldı.

Ekipler kuyudan çıkardıkları kediyi Gürağaç Mahallesine saldılar.

Tavşanlı Avcılık ve Atıcılık Kulübü Başkanı Abdullah Şahin; “ Başta Gürağaç Avcılık ve Atıcılık Derneği Başkanı Halil Durmaz ve İsmail Al, görmüş oldukları bu hayvanı bize bildirdiler. Tavşanlı İtfaiyesi sağ olsun, Kütahya Milli Parklar, hep birlikte geldik. 12 metre derinlikteki bu hayvanı, uzun uğraşlar sonunda kurtardık. Keşke bütün halkımız bu konuda yaban hayvanlarına yardımcı olsa kış gününde”

Gürağaç Avcılık ve Atıcılık Derneği üyesi İsmail Al, “ Köpek kuyunun kenarında bağırdı. Ben de baktım yarı yerinde gördüm. Kendi imkanlarımla çıkarmayı denedim çıkaramadım. Milli Parklara ve size haber verildi. Sağolun Allah razı olsun sayenizde bir canlıyı kurtarmış olduk. Burası bahçe sulamak için su kuyusu. Üstünü kapattım, ileride daha iyi şekilde kapatacağız” dedi. 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.