İl İdare Şube Başkanları Vali Ali Çelik başkanlığında toplandı

Yaşam Yayın: 06 Temmuz 2022 - Çarşamba - Güncelleme: 06.07.2022 20:14:45
Editör -
Okuma Süresi: 56 sn.
364 okunma
Google News

Kütahya İl İdare Şube Başkanları, Vali Ali Çelik’in başkanlığında bir araya geldi. 

Valilik Toplantı Salonunda yapılan toplantıda; yönetim, ekonomik, sağlık, sosyal yardım, kültür, çevre ve şehircilik uygulamalarıyla ilgili işlerin ahenkli olarak yürütülmesi için alınması gereken tedbirler görüşüldü.

“ORMAN YANGINLARINA KARŞI TEYAKKUZDAYIZ”

Vali Ali Çelik, Kurban Bayramı’nda piknik ve mesire alanlarında yoğunluk yaşanabileceğine dikkat çekerek, “Başta kolluk birimlerimiz olmak üzere tüm kamu kurumlarımızla orman yangınlarına karşı teyakkuzda olacağız” dedi. 

“PİKNİK ATEŞİNİ SÖNDÜRMEDEN AYRILMAYIN”

Yangınlara karşı önlem amacıyla 15 Haziran-31 Ekim tarihleri arasında ormanlara girişin yasaklandığını hatırlatan Vali Çelik, izin verilen alanlarda piknik yapan vatandaşların bölgeden ayrılmadan yaktıkları ateşi mutlaka söndürmeleri konusunda uyardı.

Toplantıya; Vali Yardımcıları Mustafa Güney, Aydın Börü, Hasan Erkal, Buğra Karadağ ile İl İdare Şube Başkanları katıldı.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.