İftar birlikteliktir paylaşmaktır

Gündem Yayın: 16 Mayıs 2019 - Perşembe - Güncelleme: 16.05.2019 09:31:58
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
1844 okunma
Google News
 
Kütahyada faaliyet gösteren Kütahya Multipl Skleroz - MS Ve Epilepsi İle Yaşam Derneği, Engellilere Verdiği İftar Yemeği Geleneğini Bu Yıl’da Sürdürdü. 
 
 
 
 
Kütahyada faaliyet gösteren Kütahya Multipl Skleroz - MS Ve Epilepsi İle Yaşam Derneği yapılan genel kurul sonrasında 5 yıldan bu yana sürdürdüğü engellilere iftar yemeği geleneğini bu yılda sürdürdü. 
 
 
Kütahya Multipl Skleroz - MS Ve Epilepsi İle Yaşam Derneği üyeleri ve ailelerine yönelik verilen geleneksel iftar yemeği bu yıl Flamingo Cafe’de gerçekleştirildi. İftar Yemegine Belediye Başkan yardımcısı Ali İhsan ERTAŞ, SAYTED Derneği Başkanı Ressam Sebahat Sarıoğlu ve çok sayıda katılımcı istirak etti.
 
 
Ramazan ayının toplumsal dayanışmayı, paylaşmayı, kardeşliği ve sevgi bağlarını güçlendirdiğini belirten Kütahya Multipl Skleroz - MS Ve Epilepsi İle Yaşam Derneği Münevver ALTIN "Ramazan ayı aynı zamanda manevi duyguların arttığı bir aydır. Barış ve kardeşliğin paylaşıldığı, hoş sohbetlerin yapıldığı bu tür etkinliklerle engeller de ortadan kalkmaktadır" dedi. 
 
Başkan ALTIN konuşmasının “Teşekkür” bölümün de ise, Genel Kurul sonrası Flamingo Cafe’de Sevgi soframızı kurduk. Bizi kırmayıp davetimize icabet eden öncelikle Belediye Başkan Yardımcısı Ali ihsan  Ertaş, Sayted Derneği Başkanı Ressam Sebahat Sarıoğlu ve üyeleri, bu güzel sevgi soframıza maddi manevi destek olan tüm gönül dostlarımıza teşekkür ediyorum. Sağ olsunlar var olsunlar. Allah Razı Olsun.”dedi.
 
Engelli ve aileleriyle bir arada bulunmaktan duyduğu memnuniyeti dile getiren Kütahya Belediye Başkan yardımcısı Ali İHSAN ERTAŞ, "Tabi hepimiz insan olarak yaratılmışız. Bir dakika sonra bizi neyin beklediğinden, ne hale geleceğimizden haberimiz yok. Doğuştan veya daha sonra hayat şartları içeresinde oluşabilecek durumlardan dolayı bazı kardeşlerimiz dezavantajlı duruma düşmüş olabilirler, bu gayet normal. Bu herkes için her an olabilecek bir şey. Çocuklarını büyük bir sevgiyle kucaklayan, yemek yedirmeye çalışan sürekli başını düzelten gece gündüz onların rahat edebilmeleri için çaba sarf eden bu ailelerimizi huzurlarınızda tebrik etmek istiyorum. Bunların hakkı hiçbir şekilde ödenemez. Aileler bu çocuklara bu sıcaklığı şefkati göstermesi her türlü takdirin üstündedir." Şeklinde konuştu.
 
 
 
#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.