Hisarcık'ta Yangın

Hisarcık'ta Yangın

Asayiş Yayın: 15 Temmuz 2015 - Çarşamba - Güncelleme: 15.07.2015 11:35:13
Editör -
Okuma Süresi: 49 sn.
2885 okunma
Google News

Hisarcık'ta Yangın

Kütahya'nın Hisarcık ilçesi Karbasan köyünde elektrik kontağından çıkan yangın sonucu, yaşlı bir kadına ait iki katlı ahşap binada hasar meydana geldi.  
  Alınan bilgiye göre, ilçeye bağlı Karbasan köyünde yalnız yaşayan Döndü Gökkaya’ya (66) ait iki katlı ahşap evde akşam saatlerinde elektrik kontağından yangın çıktı. O anda evde bulunan yaşlı kadın bağırarak komşularından yardım istedi. Bunun üzerine 5 ay önce Hisarcık Belediyesinin köye hibe ettiği itfaiyenin yangına zamanında müdahalesi yangının büyümesini önledi. Yangın mahalline Hisarcık itfaiye ekipleri de ulaşarak incelemelerde bulundu. Yangında iki katlı ahşap binanın bir odasında ve çatıda hasar oluştu. Jandarma yangınla ilgili soruşturma başlattı.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.