Hisarcık MYO’nun Kan Bağışı

Hisarcık MYO’nun Kan Bağışı

Sağlık Yayın: 03 Aralık 2014 - Çarşamba - Güncelleme: 03.12.2014 17:53:27
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
3201 okunma
Google News
Türk Kızılay’ı Kütahya Merkezi yetkilileri Hisarcık MYO’nun kan bağışı konusunda gösterdiği ilgi ve alakaya teşekkür ederek, öğrencilere kan vermenin sağlık açısından önemini anlattı.Kan bağışı kampanyasına ilçe halkıda ilgi gösterdi.
Konuyla ilgili açıklama yapan Kütahya Kan Bağış Merkezi Müdürü Dr.Mehmet Ulusoy Bölgede Kurban bayramından sonra kan bağışında düşüş var.Normalde Kütahya ilimiz Türkiye genelinde her zaman ilk on da olan bir ilimiz.Kısa sürede bağış oranlarını arttırıp hedefimize ulaşmak için elimizden geleni yapıyoruz ,Hisarcık MYO yetkililerine, öğrencilere ve ilçe halkına katılımlarından dolayı teşekkür ediyorum , “Kan vermenin ne anlama geldiğini, zor zamanlarda yakınlarına kan ihtiyacı olanlar iyi bilir. Gelecekte yetişkin bir birey olacakları için öğrencilerimizin kan bağışı konusunda bilinçlenmesine önem veriyoruz dedi.
Yapılan Kan Bağışı Kampanyasında gün boyunca 43 ünite kan bağışı alındığı bilgisi verildi.
#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.