Hedef yine galibiyet ve şampiyonluk

Spor Yayın: 26 Ekim 2018 - Cuma - Güncelleme: 26.10.2018 18:50:53
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
2715 okunma
Google News

Hedef yine galibiyet ve şampiyonluk

Tuna İşleyen  -  (Görüntülü )

Bu hafta sonu Pazar günü İzmir takımı Aliağaspor'u Tavşanlı Ada sahasında ağırlayacak olan Linyitspor'da hedef yine galibiyet.

Erhan Sarıgöl, " Grup lideri ile oynadık güzel bir sonuç, iyi bir futbol ile aldık. Liderliği devraldık. Bu hafta yine güçlü bir takım ile oynayacağız. Tabiki hedef mutlak galibiyet. Şu anda lider takım olarak hedef haline geldik. Bütün takımlar bizi takip etmeye başladı. İnşallah Aliağa takımını da burada yenerek  liderliğimizi sürdürmek istiyoruz. Çalışıyoruz, takımımız şu anda iyi durumda. iyi çalışıyoruz ve bunu yansıtarak sahaya kazanmak istiyoruz."

Taraftar desteğine de değinen Erhan Sarıgöl , " Taraftarımıza çok teşekkür ediyorum. Her zaman yanımızdalar.  Kütahyaspor karşılaşmasından sonra taraftarın yoğun ilgisi ve güzel bir atmosferi oldu. Bizleri sürekli desteklemelerini bekliyoruz, bizleri yalnız bırakmamalarını diliyoruz. Öylede olacağını düşünüyoruz" dedi.

Antrenmanlar ise ısınma hareketleri, teknik çalışmalar ve çift kale maç ile devam etti.

 

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.