HANDE GÜL ANAOKULU DEĞERLER EĞİTİMİ ÇALIŞMALARINA BAŞLADI

Eğitim Yayın: 17 Ocak 2013 - Perşembe - Güncelleme: 17.01.2013 16:48:39
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
4612 okunma
Google News

 

HANDE GÜL Ana okulu sevgi dersi işlemek üzere Sevgi Çarşısına gezi düzenledi.

Okul Müdürü Gülay Tonga ile birlikte okul öğretmen ve öğrencileri ile Tavşanlı’da belediyenin ihtiyaç sahibi aileler için açtığı Sevgi Çarşısına gezi düzenldi.

                Sevgi Çarşısına tekrar kullanılabilecek kadar yeni olan, kıyafet ve ayakkabıları götüren öğrenciler, paylaşımı da yaşamış oldular.

Okul Müdürü Tonga, “ihtiyacı olan kişilerle, paylaşarak onların mutluluğuna ortak olmak istedik “dedi.

Sevgi Çarşısında görevli Feride Akkaya ise yaptığı bilgilendirme ile Sevgi Çarşısında sadece kılık, kıyafet toplanmadığını; erzak,ilaç,ev eşyası ve daha birçok şey de buraya ihtiyaç sahipleri için teslim edildiği belirtti.

Okul Müdürü Gülay Tonga; “ İnsanlar ihtiyacı olmayan tekrar kullanılabilecek nitelikteki yıpranmamış eşyaları  Sevgi Çarşısına teslim ederek ihtiyaç sahiplerini mutlu edebilir. Biz Hande Gül Anaokulu ve Paytaklar sınıfı olarak böyle bir etkinlikle bu mutluluğu paylaşmaya talip olduk.” Dedi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.