HALK İLE BULUŞMALAR DEVAM EDİYOR

Gündem Yayın: 09 Ekim 2017 - Pazartesi - Güncelleme: 09.10.2017 15:29:04
Editör -
Okuma Süresi: 4 dk.
2313 okunma
Google News

VALİ AHMET HAMDİ NAYİR ‘HALK’LA BULUŞMAYA DEVAM EDİYOR
Kütahya Valisi Ahmet Hamdi Nayir, Kütahya Merkeze bağlı Okçu, Güveççi ve Sofu mahallelerini ziyaret etti, halkla bir araya geldi. 

Güveçci Mahallesi Muhtarı Hasan Bozdağ, Sofu Mahallesi Muhtarı Bekir Bakır, Okçu Mahallesi Muhtarı Ali Yaman’dan mahallelerin genel durumu hakkında bilgiler alan Vali Ahmet Hamdi Nayir vatandaşların istek ve arzularını dinledi, not aldı.

Vali Nayir’e Belediye Başkan Yardımcısı Galip Gültekin, İl Jandarma Komutanı Albay Tayfun Dündar ile bazı daire müdürleri eşlik etti.

Tek gayelerinin halkın mutluluğu olduğunu ifade eden Vali Ahmet Hamdi Nayir, “Biz buraya sizin derdinizi dinlemeye geldik. İnsan bizim insanımız, toprak bizim toprağımız. Buradaki kişilerin daha müreffeh yaşaması için bizim elimizden gelen bir şey varsa sizden önce biz mutlu oluruz. Görevimizi yapmanın mutluluğunu biz yaşarsak, insanımız da o mutluluğu beraberinde yaşar. Derdimiz bu” dedi.

“HALKIN MUTLULUĞU BİZİ DE MUTLU EDİYOR”

Yapılan ziyaretlerde eksiklerin ve taleplerin birinci ağızdan dinlendiğini ve çözüm arandığını belirten Vali Ahmet Hamdi Nayir, “Biz şehirde zaman zaman muhtarlarımızla, vatandaşlarımızla bir araya gelip hasbihal ediyorduk. Kamunun yürüttüğü çalışmalar, asayiş hizmetleri, eğitim, sağlık hizmetleri başta olmak üzere yapmış olduğumuz çalışmalardan bir memnuniyetsizlik var mı, bir eksiğimiz var mı hem muhtarlarımızla, hem de vatandaşlarımızla bir araya gelip toplantılar yapıyoruz. Bugün Okçu, Güveççi ve Sofu mahallelerimize arkadaşlarımızla bir araya geldik. Hem nerelerde yaşıyorlar, nasıl geçiniyorlar görelim istedik, hem de bizden bir talepleri var mı? Burada hem merkezi idarenin temsilcileri olarak hem de yerel yönetimin temsilcileri olarak buradayız. Belediyemiz altyapı hizmetlerinizi getiriyor, bizler eğitim, asayiş, sağlık gibi diğer bütün genel hizmetleri de biz vermeye çalışıyoruz. Yapmış olduğumunuz çalışmalardaki temel hedefimiz insan ihtiyaçlarının giderilmesi. Eğer insanımız bizim yapmış olduğumuz hizmetten dolayı günlük ihtiyacını, refahını, mutluluğunu artırıyorsa bu bizi de mutlu ediyor. Zaman zaman insanımızla bir araya gelip kendimizi de ölçmek istiyoruz. Elimizdeki mevcut personel ve imkanlarla daha iyisini yapacak bir gücümüz varsa sizlerdeki talebi de alıp, bunları da uygulamaya çalışıyoruz. Ben bu ilin 41. Valisiyim. 41 tanesi gitmiş benden önce. Ben de gideceğim. Hesabını vereceğimiz işler yaparak gidersek, içimizi tatmin ederek gidersek olur. Derler ki, “Mahkemeye kadıya mülk değil.” Bu işler de bize mülk değil. Arkadaşlarımızın tamamı da bu işi emanet olarak görürler, öyle görmeleri lazım” diye konuştu.

Vatandaşların ve muhtarların sorunlarını ve isteklerini dinleyen Vali Nayir sorunların çözümü için ilgili kurum amirlerine talimat verdi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.