Gelin damat için özel siperlik

Gündem Yayın: 07 Temmuz 2020 - Salı - Güncelleme: 07.07.2020 10:09:17
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
2046 okunma
Google News

Gelin damat için özel siperlik

Tuna İŞLEYEN /   GÖRÜNTÜLÜ

 

Kütahya'nın Tavşanlı ilçesinde gelin ve damatlar için yüz koruyucu üretildi.

Önceki haftalarda sağlık ve emniyet çalışanları için birçok yüz siperliği, kapı kolu tutacağı ve bankamatik tuş dokunma aparatları üreten Ahmet Uluçay Bilim Sanat Merkezi son olarak da gelin damat yüz siperliği üretti.

Tavşanlı Ahmet Uluçay Bilim Sanat Merkezi Bilişim Teknolojileri öğretmeni Remzi Tevfik Yücel, " Ülkemizin 14 Mart 2020 tarihinden itibaren içerisinde bulunmuş olduğu pandemi sürecinde, yapmış olduğumuz üç boyutlu baskı ve üretimlerle sağlık çalışanlarına, emniyet görevlilerimize, milli eğitim camiasına yüz koruyucular ile destek vermeye çalıştık. Yaklaşık 300'ün üzerinde üretimde bulunduk.  1 Temmuz itibari ile düğünler başladı. Biz de 9 Temmuz 2020 tarihinde evlenecek olan okulumuz rehber öğretmenlerinden Kemal öğretmen ve eşi için sosyal farkındalık oluşturmak amacıyla özel siperlik hazırlayarak sürpriz yapmak istedik." dedi.

 

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.