Gelenek Bozulmadı; Yine Yılın En Başarılı Başkanı

BELEDİYE BAŞKANI MUSTAFA GÜLER, ANKETLE BELİRLENEN YILIN YEREL YÖNETİCİLERİ KAPSAMINDA GELENEĞİ BOZMADI VE BU SENE DE "BEDESTEN PROJESİYLE" YİNE YILIN BAŞKANLARI ARASINA GİRDİ.

Gündem Yayın: 17 Ocak 2019 - Perşembe - Güncelleme: 17.01.2019 12:03:45
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
1534 okunma
Google News

 
 BAŞKAN GÜLER’E “YEREL YÖNETİMLERDEN 9. ÖDÜL"

 

Anadolu Yerel Yönetimler Dergisi’nin bu sene 8.’sini düzenlediği Yılın Yerel Yöneticileri anketinde Tavşanlı Belediyesi inşaatı devam eden Bedesten Projesiyle ödül aldı.
Yılın Yerel Yöneticilerini belirlemek amacıyla düzenlenen anket sonucunda ilçenin ekonomik dinamiklerine güç katacak Bedesten Belediye Başkanı Mustafa Güler’e ilçeler bazında 9. ödülünü kazandırdı.

BAŞKAN GÜLER, GEÇEN YIL DA 2 ÖDÜL ALMIŞTI
Geçen yıl 2 ödül birden alan Tavşanlı Belediye Başkanı Mustafa Güler, Atık Su Arıtma Tesisi ve Sevgi Çarşısı projeleriyle bu ödüle layık görülmüştü. Büyükşehir, il ve ilçeler kategorilerinde yapılan değerlendirmelerde her yıl Tavşanlı Belediyesi’nin projeleri genel kabul görüyor. Başkan Güler, “Türkiye’nin dört bir yanından yerel yöneticilerin katıldığı bu platformlarda ilçemizi temsilen bulunmaktan gurur duyuyorum. Aldığımız ödülleri son derece önemsiyor, Tavşanlı’nın isminin bu ödüllerde geçmesinden de mutluluk duyuyorum” dedi.
Başkan Mustafa Güler ödülünü 18 Ocak Cuma günü Ankara'da düzenlenecek törende alacak.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.