GELECEĞİMİZE YATIRIM YAPIYORUZ

GELECEĞİMİZE YATIRIM YAPIYORUZ

Eğitim Yayın: 30 Eylül 2015 - Çarşamba - Güncelleme: 30.09.2015 10:18:43
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
2777 okunma
Google News
GELECEĞİMİZE YATIRIM YAPIYORUZ 

Kütahya Milletvekili Prof. Dr. Vural Kavuncu, yeni Eğitim ve öğretim yılının başlaması nedeniyle bir basın açıklaması yaptı.
Kütahya’da eğitim alanında yapılan yatırımlara değinen Kavuncu açıklamasında şu ifadelere yerverdi. 
“ Kütahya’mız da ilk ve orta öğrenim okullarımızı, pansiyon ve spor salonlarını yeniliyoruz. Sadece 2015-2016 eğitim-öğretim yılında, 45 milyon TL maliyeti olan 20 okul, 249 derslik, 1 spor salonu, 480 öğrenci kapasiteli 2 pansiyon, 1 spor salonu ve 90 yataklı uygulama oteli II. dönem başına kadar açılmış olacak. 
Tamamlanmış olan okullarımızdan Tavşanlı Mülayim Dede Özel Eğitim Uygulama, 6-23 yaş arasında orta ve ağır düzeydeki zihinsel yetersizliği olan öğrencilere yönelik mesleki eğitim okuludur. Halen 41 öğrenci eğitim görmektedir. 
Kütahya’nın turizm potansiyelini değerlendirmek açısından büyük önem verdiğimiz Yoncalı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ve 90 yataklı uygulama otelini de bu eğitim-öğretim yılı başında açmak nasip oldu. 
Tamamlanan okullarımızın yanı sıra inşaatı devam etmekte olan okullarımızı da göz önüne aldığımızda Kütahya’da eğitime dev yatırımlar gerçekleşmiş olacak.
Eğitim yuvalarımızı kısa süre içerisinde tamamlayarak geleceğimizin teminatı çocuklarımızın eğitimine katkıda bulunan ve emeği geçen herkese teşekkür eder, 2015-2016 eğitim-öğretim yılının tüm öğretmen, öğrenci ve velilerimize hayırlar ve başarılar getirmesini temenni ederim.”
 
#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.