GEDİZ’DE YEREL BULUŞMALAR TOPLANTILARI MUHTARLAR İLE SON BULDU

Gündem Yayın: 13 Nisan 2018 - Cuma - Güncelleme: 13.04.2018 18:42:50
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
2336 okunma
Google News

 

Gediz Belediye Başkanı Dr. Mehmed Ali Saraoğlu, “Yerel Buluşmalar” toplantısı kapsamında Muhtarlarla buluştu.

GDZ Gediz Otelde düzenlenen istişare toplantısına Gediz Belediye Başkanı Dr. Mehmed Ali Saraoğlu, İl Genel Meclisi Üyesi Bünyamin Özer, Gediz Köy ve Mahalle Muhtarları, Gediz Belediyesi Meclis Üyeleri ve AK Parti Gediz Gençlik Kolları Başkanı Ali Akbulut katıldı.

Gediz Belediye Başkanı Dr. Mehmed Ali Saraoğlu açıklamasında, " Muhtarlarımız bürokrasi ve siyasette önemli bir yere sahiptir. Mahalle ve köylerimizin ihtiyaçlarını veya ihtiyaç sahiplerini yöneticilere bildirmek ve yapılması gerekenleri takip etme gibi bir görevleri vardır ki, bu görev aslında çok önemlidir.

Muhtarlarımıza büyük önem vermekteyiz, onlar bizim gözümüz, kulağımız. Sorunları, istekleri en iyi bilen onlardır. Belediye olarak muhtarlarımıza elimizden gelen desteği sağılıyoruz. Köylerimize ve mahallelere öncelikli ihtiyaçlara göre hizmetlerimizi ayrım gözetmeksin götürmeye gayret ediyoruz. Belediyemiz her zaman halkımızın hizmetkârı oldu olmaya da devam edecektir.

İstişare toplantısında, Muhtarların talep ve görüşlerini dinleyen Başkan Saraoğlu, yapılan çalışmalar hakkında bilgi vererek, önümüzdeki süreçte yapılması planlanan çalışmaları anlattı.

Gediz Muhtarlar Derneği Başkanı Osman Zeki Peker ve Gediz Mahalle Muhtarları Derneği adına Yahya Uzan, muhtarlara her zaman destek veren Başkan Saraoğlu’na teşekkür ederek, “Gediz için birlik ve beraberlik içerisinde çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

Gediz Belediye Başkanı Dr. Mehmed Ali Saraoğlu’nun öncülüğünde Aralık 2017 tarihinde start alan “Yerel Buluşmalar” toplantısı, bugün gerçekleştirilen köy ve mahalle muhtarları istişare toplantısıyla son buldu.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.