GEDİZ BELEDİYESİ’NDEN HEM HIDRELLEZ HEMDE ANNELER GÜNÜ KUTLAMASI

Gündem Yayın: 15 Mayıs 2017 - Pazartesi - Güncelleme: 15.05.2017 10:50:24
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
4353 okunma
Google News

GEDİZ BELEDİYESİ’NDEN HEM HIDRELLEZ HEMDE ANNELER GÜNÜ KUTLAMASI

Gediz Belediyesi’nce düzenlenen geleneksel Hıdrellez Şenliği, Anneler Günü’nün coşkusuyla renkli görüntülere sahne oldu.

Adnan Menderes Yaşam Parkı Kır Düğün Alanında gerçekleşen etkinliğe katılım yoğundu, renkli görüntülerin sahnelendiği şenlikte Gediz’li anneler, çocuklar ve gençler eğlenceli etkinlikleri izlemek için Adnan Menderes Yaşam Parkı Kır Düğün Alanını doldurdu.

Gediz Belediye Başkanı Dr. Mehmed Ali Saraoğlu yaptığı konuşmasında; “Sevgi ve şefkatle, fikren ve bedenen sağlıklı nesillerin yetiştirilmesinde her zaman büyük bir sorumluluk üstlenmiş olan annelerin, aile ve toplum hayatının temel direği olduğunu belirtti.

“Anneler, saf bilginin, sevgi ve şefkat duygularının, hoşgörünün tükenmez kaynağıdır. Yeni nesillerimizle birlikte gelenek ve değerlerimizin yaşatılması ve geleceğe taşınmasının en önemli güvencesi de yine annelerdir. Bu duygu ve düşüncelerle tüm annelerin “Anneler Günü’nü” kutluyorum.” dedi.

Şenliklerde çocuklar için şişme oyun alanları, yüz boyama stantları açılırken, animasyon grupları anneler ve çocukları eğlenceli oyunlarla yarıştırdı. Anneler ve çocukları animatörler eşliğinde düzenlenen yüz boyama ve şaşırtmacalı oyunlara katılarak gönüllerince eğlendi. Şenlik boyunca, şenliğe katılan anne ve çocuklara pamuk helva, patlamış mısır ikram edildi. Program sonunda kır düğün alanını dolduran anne ve çocuklarına pilav ayran dağıtımı yapılarak şenlik sona erdi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.