Gazeteciler birlik için toplandı

Gündem Yayın: 04 Şubat 2017 - Cumartesi - Güncelleme: 04.02.2017 09:27:52
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
4081 okunma
Google News

Gazeteciler birlik için toplandı

15 Şubat’ta yapılacak Kütahya Gazeteciler Cemiyeti kongresi adaylığını açıklayan Gazete Kırküç sahibi Erkan Sağlam, basın mensupları ile bir araya geldi.  Toplantıya ilgi yoğun olurken, birlik beraberlik mesajları verildi

Kütahya Gazeteciler Cemiyeti kongresi tarihi netleşirken, kongrenin 15 Şubat tarihinde yapılacağı açıklandı. Kongre öncesinde başkanlık içinde adaylar netleşmeye başladı. Gazete Kırküç sahibi Erkan Sağlam, Gül Palas Otel’de düzenlediği kahvaltı ile adaylığını açıkladı. Kahvaltıya  gazete sahipleri ve çalışanları, ajans temsilcileri, haber siteleri sahipleri ve ulusal TV ve gazete temsilcileri katıldı.  Gazete Kırküç sahibi Erkan Sağlam yönetim kurulunu açıklayarak katılan herkese teşekkür etti. Amaçlarının birlik beraberlik içinde çalışmak olduğunu söyleyen Erkan Sağlam “Tarihten gelen süreç içerisinde baktığımızda, toplumların aydınlanmasında, reaksiyon göstermesinde basının önemli bir rolü vardır. Amacımız hep birlikte Kütahya’da bir şeyler yapabilmek,  katkı sağlamak. Bunun içinde hep birlikte üstümüze düşeni yapıyoruz ve bundan sonrada yapmaya devam edeceğiz. İlçelerimizle birlikte hareket ederek çok güzel çalışmalara imza atacağımıza inanıyorum” dedi. Basın mensupları ise Erkan Sağlam’a başarılar dileyerek yanında olduklarını belirttiler.

 

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.