Fransa'ya Tepki

Gündem Yayın: 31 Ekim 2020 - Cumartesi - Güncelleme: 31.10.2020 12:38:19
Editör -
Okuma Süresi: 52 sn.
1054 okunma
Google News

Fransa'ya Tepki

 

Tuna İŞLEYEN / GÖRÜNTÜLÜ

 

 

Türkiye Gençlik Vakfı Tavşanlı Şubesi, Mevlid Kandili münasebetiyle Cumhuriyet Meydanında bir dizi etkinlik yaptı. Tavşanlı Ağalar Camii imam Hatibi Necdet Bilgin'in Kur'an tilaveti ve TÜGVA  Tavşanlı Teşkilat Koordinatörü İlyas Hakarayan'ın konuşmaları ile başlayan program Fransız yetkililerin Hazreti Muhammed'i hedef alan karikatürleri savunmaları ve İslam karşıtı açıklamalarına Tavşanlı Kardeşlik ve Yardım Platformu tarafından tepki de gösterilmesinin ardından Müftülük Vaizi Yusuf Akyol'un duası ile sona erdi.

Tavşanlı Kardeşlik ve Yardım Platformu adına İlim Yayma Cemiyeti Tavşanlı Şube Başkanı Talha Kılınç, Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron ve Fransız yetkililerinin İslam karşıtı eylem ve açıklamalarına yönelik Cumhuriyet Meydanında basın açıklaması yaptı.

 

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.