Emektarlarımızın Zamana Yenilmeyen Orman Sevgisi

Gündem Yayın: 27 Mart 2018 - Salı - Güncelleme: 27.03.2018 10:03:36
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
1849 okunma
Google News

Emektarlarımızın Zamana Yenilmeyen Orman Sevgisi

Kütahya Orman Bölge Müdürlüğü 21 Mart Ormancılık Günü ve Orman Haftası etkinlikleri çerçevesinde emekli personeli ile bir araya geldi.

Kütahya Orman Bölge Müdürlüğündeki çeşitli kadrolarda görev yapan ve emekli olmuş personelini bir araya getiren Kütahya Orman Bölge Müdürlüğü anlamlı bir güne imza attı.

Güzel bir günün paylaşıldığı, anıların bırakıldığı etkinlikte Bölge Müdürü Adnan Kayım; yıllarca Orman Teşkilatı için hizmet veren ve hizmet süresinin dolması ile emekli olan tüm personele katılımlarından dolayı teşekkür etti. Bölge Müdürü Kayım;  tüm emeklilerin tecrübelerinin kendileri için önemli olduğunu, mesai saati gözetmeksizin verdikleri hizmetlerin unutulmadığını belirtti ve Ormancılık Haftası dolayısı ile bir araya gelmek ve anıları tazelemek istediklerini dile getirdi.

Yıllar önce emekli olan personeli de tanıma fırsatı bulmanın ayrı bir mutluluk olduğunu söyleyen Bölge Müdürü Adnan Kayım; konuşmasının ardından sözü emekli olan personele bıraktı.

Kütahya Orman Bölge Müdürlüğü bünyesinde yıllarca görev almış emekli personelimiz; çalıştıkları süre boyunca yaşadıkları hatıraları ve görev aldıkları bölümleri paylaştılar. Samimi ortamda geçen toplantıda; emekliler bir araya gelmenin mutluluğunu bir kez daha yaşadıklarını belirterek, yıllardır görmedikleri çalışma arkadaşlarını bu vesile ile gördüklerini belirterek, Bölge Müdürlüğüne organizasyon için teşekkür ettiler.

Etkinliğe; Bölge Müdürü Adnan Kayım, Bölge Müdür Yardımcıları, Şube Müdürleri ve emektarlarımız katıldı.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.