DOMANİÇ MYO ÖĞRENCİLERİNDEN ÖRNEK DAVRANIŞ

Kütahya Dumlupınar Üniversitesi (DPÜ) Domaniç Meslek Yüksekokulu öğrencileri, ihtiyaç sahibi öğrenciler yararına kermes düzenledi. Domaniç Meydanında düzenlenen kermese Domaniç halkı ve öğrenciler yoğun ilgi gösterdiler.

Eğitim Yayın: 20 Kasım 2015 - Cuma - Güncelleme: 20.11.2015 10:26:23
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
3303 okunma
Google News

Domaniç MYO Öğrencileri, ihtiyaç sahibi öğrenciler için kermes düzenledi.
 

 


 Öğrencilerin, kendi evlerinde yaptıkları çeşitli yiyecekleri satışa sunan öğrenciler, bir kısım öğrenciler zor şartlarda ve maddi imkânsızlıklar içinde eğitimlerini sürdürmek zorunda kalıyor. Bizde ihtiyaç sahibi ve maddi sıkıntıları olan öğrenci arkadaşlarımıza bir nebze destek olmak üzere bu kermesi düzenledik. Kermesimize, Domaniç MYO müdürlüğü ile hocalarımız ve Domaniç halkından bazı hayırseverler de destek verdiler. Kendilerine teşekkür ediyoruz. Kermesimizde arkadaşlarımızın evlerinde hazırladıkları, pasta, börek, çörek, çiğ köfte gibi yiyecekleri satışa sunduk. Domaniç halkı ilgi gösterdi. Satışa sunduğumuz ürünler kısa sürede tükendi. 
Kermesi ziyaret eden ve öğrencilerin faaliyeti için örnek bir faaliyet diyen Domaniç MYO Müdür Yardımcısı Öğr. Grv. Bülent Gül, “Bu etkinlik için çaba gösteren tüm öğrencilerimize ve katkıda bulunan herkese çok teşekkür ederim.” dedi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.