Çümen Madenci Şehit Ailesini Ziyaret Etti

Çümen Madenci Şehit Ailesini Ziyaret Etti

Gündem Yayın: 07 Ekim 2014 - Salı - Güncelleme: 07.10.2014 14:14:21
Editör -
Okuma Süresi: 48 sn.
2598 okunma
Google News

Kütahya'nın Emet ve Hisarcık ilçelerinde temsilciliği bulunan Türkiye Maden İşçileri Sendikası Genel Eğitim ve Araştırma Sekreteri Ahmet Çümen, Maden İşçileri Sendikası Hisarcık Şube Başkanı Abdullah Yeşilyurt 13 mayısta Soma Maden Kazasında hayatını kaybeden Hisarcık Kutluhallar köyünden olan Özgür Şen'in Ailesini ziyaret ettiler.

Ahmet Cümen ziyaret ile ilgili yaptığı  açıklamada; 13 Mayıs’ta Soma’da yaşanan maden kazasında, yerin 400 metre derinliğinde 301 madencimizi şehit verdik. Onlardan biride Özgür Kardeşimizdi. Ailemizi ziyaret edip bayramlaştık. Ümit ediyorum, güzel ülkemizde bir daha böyle bir kaza yaşanmaz. Tüm şehitlerimizi rahmetle anıyorum ve Allah’tan rahmet diliyorum, unutmayacağız ,unutturmayacağız ,her zaman yanlarında olacağız "dedi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.