CHP’DEN 17 - 25 ARALIK AÇIKLAMASI

CHP’DEN 17 - 25 ARALIK AÇIKLAMASI

Siyaset Yayın: 22 Aralık 2015 - Salı - Güncelleme: 22.12.2015 13:19:09
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
3641 okunma
Google News

     CHP Tavşanlı ilçe başkanı Füsun Aktakka Yıldız bir basın açıklaması ile 17 – 25 Aralık sürecini değerlendirdi.  Yıldız, CHP Tavşanlı ilçe parti binasında yaptığı açıklamada şunları söyledi:
“ Değerli Basın mensupları, çok yakın     tarihimizde, 92 yıllık Cumhuriyet Tarihimizde görülmemiş, hatta dünya'da eşi az bulunabilecek utanç verici bir hafta yaşanmıştı. 17 Aralık 2013’te Sabah uyandığımızda gördük ki! 11 yıllık çürümüşlük, bir kenarından patlamış, kötü kokular ülkeyi sarmış. Çürümüşlüğün sesi ve görüntüleri de ortaya saçılmış, vicdanı olan, taraflı tarafsız herkesi rahatsız edecek boyuta ulaşmış. 4 bakan ve oğulları hakkındaki iddialar yüz kızartacak boyutta. Bu durumda normal olan nedir? Şayet bunlar asılsız şayialarsa; gidip yargı önünde korkmadan hesap vermektir. Ama bizde ne yapıldı? Bu soruşturmada görev alan tüm yargı mensupları, emniyet mensupları sürüldü hatta bazıları tutuklandı. Tabii kalanlarda da gözdağı oluştu. Ve meclis takviyesiyle olay bastırıldı.  25 Aralık 2013’ e geldiğinde, çürümüşlüğün bu kadarla sınırlı olmadığı görülmüş. KRİPTOLU telefonlardaki kısık sesler, devletin ne hale geldiğini içinden ne kadar çürümüş olduğunu ortaya çıkarmıştır. Yapılan ilk iş ise; yine yargı ve emniyette kıyıma başlayıp, olayları örtbas etmeye çalışmak olmuştu. O günün kahramanı, konuşmaları inkâr etmeyip; "Benim kriptolu telefonlarımı dinlemişler" diyerek, konuşmaların doğruluğunu, maalesef teyit etmiştir. Ey milletim: Ulusları, devletleri yıkan içindeki çürümüşlüklerdir. Tıpkı "Paslanan demirin çürümesi" gibi. Osmanlı da böyle yıkılmadı mı? Kanuni'den sonra devlet makamları rüşvet ve entrikalarla el değiştirmedi mi? Bizler bunları ne çabuk ve nasıl unuttuk?   17-25 ARALIK 2013 haftası aslında utanç haftası olarak hatırlanmak üzere sözlüğe girmelidir. Girmeli ki gelecek nesiller ibret alsınlar ve temiz siyasetin değerini bilsinler!! Allah'tan, Ulusumuza bir daha böyle utançlar yaşatmaması dileğiyle saygılar sunuyoruz”

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.