ÇEVRECİ OKULLARA ÖDÜL

ÇEVRECİ OKULLARA ÖDÜL

Eğitim Yayın: 09 Ekim 2015 - Cuma - Güncelleme: 09.10.2015 14:14:35
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
3144 okunma
Google News

ÇEVRECİ OKULLARA ÖDÜL

 

Tavşanlı Belediyesi tarafından düzenlenen ve bu yıl 5.si gerçekleştirilen Çevre Şenliği’nde Ambalaj Atığı Toplama Yarışmasına katılarak dereceye giren okullara ödülleri teslim edildi. Çevre Koruma ve Kontrol Müdürü Hasan Hüseyin Akkaya okul müdürlerini ziyaret ederek gösterdikleri gayretli çalışmadan dolayı teşekkür etti.

Ambalaj Atığı Toplama Yarışması’nda birinci olan Milli Egemenlik İlkokulu’na bilgisayar, ikinci olan Dağçemşe İlkokulu’za LED TV, üçüncü olan Süleyman Yılmaz Anaokulu’na yazıcı hediye edildi.

Tavşanlı Belediye Başkanı Mustafa Güler Tavşanlı’da gerçekleştirilen Çevre Günleri’nin amacına ulaştığını, okul çağında ki çocuklara çevre bilinci aşılanırken anne ve babalarında duyarlılık kazandığını söyledi.

Güler, “Çevremizi korumak ve atıklarımızı ekonomiye dönüştürmek adına çalışmalarımız tüm hızıyla devam ediyor. Tavşanlı’da geri dönüşüm konusunda ki sosyal etkinliklerimize okullarımızda büyük destek veriyor. Atık pil, ambalaj atığı gibi yarışmalar düzenleyerek okullarımızdaki çocuklarımızın geri dönüşüm çalışmalarına katılmaları sağlanıyor. Tüm okul idarecilerimize ve öğrenci velilerimize teşekkür ediyorum. Milli Egemenlik, Dağçeşme İlkokulu ve Süleyman Yılmaz Anaokulu’na verdiğimiz hediyeler sembolik değer taşımaktadır. Okullarımızın ihtiyaçlarına bir nebze olsun katkı sağlamış oluyoruz. Bu tür etkinliklerde en büyük kazanım erken yaşta çevre bilinci ve çocuklarıyla birlikte yaşadığı çevreye duyarlı hale gelen ailelerdir” diye konuştu.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.