Cepheye gitmeye hazırız

Gündem Yayın: 13 Şubat 2018 - Salı - Güncelleme: 13.02.2018 14:40:23
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
2494 okunma
Google News

Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birlik Başkanı İbrahim Yiğit
Cepheye gitmeye hazırız
Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birlik Başkanı İbrahim Yiğit Afrin de cephede savaşan Mehmetçiklerin yanında olduğunu ve gerekirse "Cumhurbaşkanımızın talimatıyla cepheye gitmeye hazırız"dedi. 
Kütahya Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birlik Başkanı İbrahim Yiğit yaptığı basın açıklamasında cephede Devletimiz, Milletimiz ve Bayrağımız için göğsünü siper eden Mehmetçiğimizin Kütahya Esnafları olarak yanındayız dedi. Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birlik Başkanı İbrahim Yiğit “ Biz Esnaf sanatkârı olarak ahilik teşkilatlarından gelen bir kitlenin temsilcileri olarak 800 yıl önce kurulmuş olan esnaf teşkilatlarının devamı olan ahilik teşkilatlarının da devletinin zorda olduğu zamanlarda her zaman devletinin bayrağının yanında olmuştur. Bu günde Ahilik teşkilatının devamı olan Esnaf teşkilatları Kütahya Esnaf Odaları Birliği 47 odasıyla 20 bin esnafıyla, yaşlısıyla, genciyle, erkeğiyle, kadınıyla, kızıyla devletimizin ihtiyaç duyduğunda Sayın Cumhurbaşkanımızın talimat verdiğinde en küçük ferdiyle Esnaf Teşkilatları olarak bugün cepheye gitmeye hazırız. Devletimizin bayrağımızın yanında olduğumuzu özellikle ve net olarak bildiriyorum" dedi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.