Can kaybının yaşanmaması en büyük teselli oldu

Gündem Yayın: 13 Temmuz 2022 - Çarşamba - Güncelleme: 13.07.2022 13:48:58
Editör -
Okuma Süresi: 46 sn.
570 okunma
Google News

Tüm yurdu etkisi altına alan şiddetli yağmur sonrası birçok ilimizde yaşanan sel baskınlarında can kaybının yaşanmaması en büyük teselli oldu. Sel baskınlarının yaşandığı illerimizdeki vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz.

Kütahya Belediyesi olarak son üç yılda alt yapıya yaptığımız yatırımlarla Kütahya’da olası sel baskınları ve yaşanabilecek felaketlerin önüne geçtik.

Son üç yılda alt yapı yatırımları olarak, özellikle Zafertepe, Bahçelievler, Ziraat, Fuat Paşa Mahalleri başta olmak üzere sanayi sitesinin bölgeleri ve diğer mahallelerimizde 40 kilometre yağmur suyu hattı, 25 kilometre kanalizasyon ve 90 kilometre içme suyu hattı döşedik. Yaptığımız bu yatırımlarla hemşehrilerimizi su baskınlarından kurtardık.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.