ÇAM , Çalmadık kapı sıkılmadık el bırakmayacağız

Siyaset Yayın: 08 Nisan 2017 - Cumartesi - Güncelleme: 08.04.2017 15:40:27
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
3312 okunma
Google News

AK Parti Genel Merkez Kadın Kolları Başkanı Lütfiye Selva Çam, 16 Nisan’da yapılacak referandumla ilgili yoğun bir çalışma içerisinde olduklarını belirterek, "Hedefimiz seçim gününe kadar çalmadık kapı, sıkılmadık el bırakmamak" dedi.

Çam,Cumhurbaşkanlığı Sistemi ve Yeni Anayasa Değişikliği referandumu çalışmaları kapsamında Kütahya’da bir dizi program gerçekleştirdi. Mülayimoğulları restourant’ta Ak Parti Kütahya Kadın Kolları tarafından düzenlenen toplantıda konuşan Lütfiye Selva Çam, "Bizim gönlümüzde Kütahya’nın ayrı bir önemi var” dedi ve 16 Nisan’daki halk oylamasında ’evet’ oylarının sandıktan yoğun bir şekilde çıktığını göreceğiz.” İfadelerini kullandı. 

Ak Partili kadınların yoğun ilgi gösterdiği toplantıya Güral Şirketler Gurubu Yönetim Kurulu Üyesi Harika Güral da katıldı. Lütfiye Selva Çam’ı Kütahya’da görmekten ve ağırlamaktan mutluluk duyduklarını ifade eden Harika Güral, Kadın Kolları Genel Başkanıyla bir süre sohbet etti. Kadınların ülkemizin kaderini belirlemede her zaman büyük fedakarlıklarda bulunduğunu ifade eden Güral, 16 nisanda yapılacak referandumda tüm kadınlarımızın oy verme görevlerini yerine getirmelerini istedi. Harika Güral referandum ve sonuçlarının ülkemiz ve milletimiz için güzellikler getirmesi temennisinde bulundu.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.