Birlikte İftar

Gündem Yayın: 13 Haziran 2017 - Salı - Güncelleme: 13.06.2017 18:12:57
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
2904 okunma
Google News

Kütahya Belediyesinin geleneksel olarak düzenlediği mahalle iftarları programları Akkent mahallesinde devam etti.
Bu Ramazan ayında 49 Mahallede düzenlenecek olan iftar programlarında Akkent mahalle sakinleri Ramazan ayının bereketini paylaştı.
Belediye Başkanı Kamil Saraçoğulu iftar öncesi Akkent mahallesinde kurulan masaları tek tek gezerek vatandaşların Ramazanını tebrik ederek sohbet etti.
Düzenlenen iftar yemeği sonrası konuşan Belediye Başkanı  Kamil Saraçoğlu;" Ramazan ayının bereketini mahalle iftarları sayesinde hemşehrilerimizle birlikte yaşıyoruz. Bugün evinize gitmeyip bizimle aynı iftar sofrasına oturduğunuz için çok teşekkür ediyorum. Bugün siz bizimle, komşularınızla birlikte olmayı seçtiniz. Allah bu kardeşlik, birlik ortamını ülkemizde daim kılsın. Huzurumuzu kaçırmak isteyenlere fırsat vermesin", dedi.
 İftar yemeğine; Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu , Belediye Başkan Yardımcıları  Galip Gültekin, Murat Arık, Fatih Kölgeli, Akkent Mahalle Muhtarı Bayram Ünal, Akkent Mahalle sakinleri yoğun katılım gösterdi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.