Bıçaklı Kavga: 2'si Kardeş 4 Yaralı

Bıçaklı Kavga: 2'si Kardeş 4 Yaralı

Asayiş Yayın: 16 Ocak 2014 - Perşembe - Güncelleme: 16.01.2014 19:39:08
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
5195 okunma
Google News

Dün Gece saat 23.00 sıralarında Ali Paşa Mahallesi'nde bıçakla yaralama olayı meydana geldi.

Özel bir yaşlılar bakım merkezinde çalışan Havva Y., kardeşleri Selim K. ve Şerif K.'ya aynı işyerinde çalışan Hakkı A.'nın kendisini tartakladığını söyledi.

Kardeşler de evli olan ablaları Havva Y'nın iş arkadaşı Hakkı A.'yı telefonla arayarak konuşmak istediklerini belirtti. Hakkı A., yanına arkadaşı Adem D. 'ide alarak Ali Paşa Mahallesi'ndeki kapalı otopark önüne gitti.

Birbirleriyle konuşan taraflar arasında çıkan tartışma kısa sürede kavgaya dönüştü. Bıçaklı kavgada Hakkı A., arkadaşı Adem D. ile Selim K. ve kardeşi Şeref K. çeşitli yerlerinden bıçakla yaralandı.

Yaralanan kardeşler kendi çabaları ile yakındaki Kütahya Dumlupınar Üniversitesi (DPÜ) Evliya Çelebi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne giderken, Hakkı A. ve Adem D. ise, 112 ambulansıyla aynı hastaneye kaldırıldı. Emniyet Müdürlüğü yetkilileri yaralı 4 kişinin hastanede tedavi altına alındıklarını olayla ilgili soruşturmanın sürdürüldüğünü bildirdi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.