Belde Belediye Başkanları ile istişare

Siyaset Yayın: 17 Nisan 2016 - Pazar - Güncelleme: 17.04.2016 10:29:24
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
3593 okunma
Google News

AK Parti Kütahya İl Başkanlığı Kütahya AK Parti Belde Başkanları ve Belde Belediye Başkanları ile

istişare toplantısı düzenledi.

AK Parti Kütahya İl Başkanı Ali ÇETİNBAŞ Belde Teşkilat Başkanları ve Belde Belediye Başkanları ile Ilıca Harlek Otel’de istişare toplantısı yaptı. Toplantıya İl Yönetim Kurulu Üyeleri ile 14  Belde Başkanları ve 7 Belde Belde Belediye Başkanları katıldılar. İstişare toplantısında Belde Teşkilatlarının çalışmaları değerlendirilerek Belde Teşkilatlarının görüş ve önerileri dinlendi. Belde Belediye Başkanları da sırayla söz alarak Belediyelerinin faaliyetleri ile ilgili bilgiler vererek yapılacak çalışmalar ve ihtiyaçlarını dile getirdiler.

İl Başkanı Ali ÇETİNBAŞ toplantı sonrası yaptığı değerlendirmelerde: ‘ Teşkilatlarımızda önemli bir yere sahip olan Belde Teşkilat Başkanları ve Belde Belediye Başkanlarımız ile oldukça yararlı istişarelerde bulunduk. Belde Başkanlarımız teşkilatları ile ilgili yaptıkları çalışmalara her yönü ile görevlerine vakıf olarak vatandaşlarımız ve üyelerimiz ile birebir temas halinde olduklarını memnuniyetle tespit ettik. 

AK Parti olarak Kütahya’mızın her noktasında teşkilatlarımız fedakârca çalışmalarına devam ediyorlar bu da bize büyük bir güç ve cesaret veriyor. Ayrıca Belde Belediye Başkanlarımızda Beldelerinde oldukça güzel ve başarılı hizmetlere imza atıyorlar. İmkânları dahilinde ellerinde ki bütçeyi en yararlı ve ekonomik şekilde kullanarak, İlçe Başkanları, İlçe Belediye Başkanlarımız ve İl Genel Meclisimizin destekleri ile başarılı çalışmalar yapıyorlar. İl Başkanı olarak tüm Belde Başkanlarımıza ve Belde Belediye Başkanlarımıza bunda sonraki çalışmalarında başarılar diliyor, her zaman onlarla gurur duyduğumuzu, her konuda kendilerine sonsuz destek verdiğimizi önemle ifade etmek istiyorum.’’ Dedi.

İstişare toplantısına İl Yürütme Kurulu Üyeleri Ahmet Fuat DURMAZ, Necati KAYMAK,Remzi GÜNAY, Hayri ÖZ, Yasemin ÇAKIR AŞIKOVALI ve Mehmet ER de hazır bulundular. İl Başkanı Ali ÇETİNBAŞ bu toplantıların bundan sonrada devam edeceğini belirterek tüm katılımcılara teşekkür etti. 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.